Atentie la escrocherii pe EBAY

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

modigliani
veteran
veteran

Re: Atentie la escrocherii pe EBAY

Mesaj de modigliani » 04 Iun 2013, 04:16

Cam acum o luna am gasit o chestie pe net care m-a amuzat teribil ( imi pare rau ca nu mai gasesc articolul . Era un articol britanic , asta-mi aduc sigur aminte ) .
Vinde unu' o salupa pe ebay . Poze , descriere , chestii-socoteli . Inclusiv dimensiunile . Cu amendamentul ca acestea erau trecute in ..... mm !!! Anuntul NU FUSESE DELOC UNUL MINCINOS !
S-a trezit cumparatorul c-a cumparat o macheta , o jucarie ..... cu vreo 2000 de lire .

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Iun 2013, 00:18

:lol1:
modigliani scrie:Cam acum o luna am gasit o chestie pe net care m-a amuzat teribil ( imi pare rau ca nu mai gasesc articolul . Era un articol britanic , asta-mi aduc sigur aminte ) .
Vinde unu' o salupa pe ebay . Poze , descriere , chestii-socoteli . Inclusiv dimensiunile . Cu amendamentul ca acestea erau trecute in ..... mm !!! Anuntul NU FUSESE DELOC UNUL MINCINOS !
S-a trezit cumparatorul c-a cumparat o macheta , o jucarie ..... cu vreo 2000 de lire .

:lol1:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 15 Iul 2013, 19:52

attilaf scrie:Uite inca 1... vi se pare cunoscut "tiparul"? http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-HUMMINBIR ... 41737c7b58 :)) "berlinezii" astia de ****. Toti si-au facut conturile prin mai stiu eu ce tari, dar s-au apucat sa isi deschida depozite cu aparatura tocmai in Berlin...Alta tara nu si-au gasit..
In Germania se gasesc multe chestii mai ieftine decat in restul UE si probabil de aceea aleg Berlinul ca "sediu"
de exemplu mi-am luat de pe ebay, din germania, rulment roata cu 65€ cu tot cu transport. In italia cel mai ieftin gasit era la 190€. Filtrele pt masina tot din germania le-am cumparat si multe alte chestii.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 15 Iul 2013, 20:01

modigliani scrie:Cam acum o luna am gasit o chestie pe net care m-a amuzat teribil ( imi pare rau ca nu mai gasesc articolul . Era un articol britanic , asta-mi aduc sigur aminte ) .
Sotia mea a patit ceva asemanator cu niste mulaje din silicon si chestii de decupat flori si alte chestii din pasta de zahar. Incantata ca le-a gasit la pret bun le comanda si cand ajung matritele hop ca-s tare micute :lol1: In descrierea produselor erau trecute dimensiunile reale, doar ca in imagini pareau mai mari si neatentia se plateste. De atunci nu mai cumpara nimic fara sa fie atenta la dimensiuni iar eu o indemn sa verifice cu ruleta :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 02 Noi 2013, 22:48

nu stiu cum se simt altii dar eu ma oftic tare cand vad d'astea pe ebay.de

Versand: Möglicherweise kein Versand nach Rumänien - Lesen Sie die Artikelbeschreibung oder kontaktieren Sie den Verkäufer, um Informationen zu Versandoptionen zu erhalten. | Weitere Details

:lol1: :lol1:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 03 Noi 2013, 00:30

M-am fentat si eu pe ebay.de, din neatentie si lene sa traduc din germana. In poza era o piscina de pus in curte , de 4 m diametru, am licitat pentru ea si am adjudecat-o la 50 de euro. Cand a ajuns coletul era doar capacul de protectie. :)

Alta data, vad o licitatie pentru un set de 4 senzori de crap. Licitez primul 1 euro, doar sa vad cu cat se va vinde setul. Dupa vreo 10 zile, primesc e-mail ca am castigat setul cu 1 euro. Dar transportul din Taiwan costa 50 de euro. M-am hotarat sa cumpar setul la 51 euro, doar sa nu primesc calificativ negativ. Oricum l-am vandut pe okazii.ro , in castig.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 09 Noi 2013, 19:59

In sfarsit a-ti descoperit si voi roata, ba unii chiar si focul.
Chestiile astea se faceau acum 13 si mai bine de ani...cam atunci au inceput "scamurile" facute de romani pe siteurile de licitatii...multe sute de milioane de dolari/euro au intrat de atunci in tara pe filiera "hackerilor" Acum au mai ramas cativa ambitiosi care inca mai fac bani din prostia si mai ales lacomia unora, merg pe ideea ca in fiecare zi se nasc multi fraieri.
Cand ceva e prea frumos sa fie adevarat....in general nu este.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

Scrie răspuns