Atentie ce cumparati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan bobei
veteran
veteran

Atentie ce cumparati

Mesaj de dan bobei » 05 Aug 2013, 21:09

Ma duc astazi la cumparaturi si la iesire vad ultimul numar al revistei "PPT". Vreau sa il iau si vad langa o oferta: revista (ceea ce credeam eu ca este ultimul numar) + (deasupra) ultimul numar al variantei "Rapitori". Le iau si acasa constat cu stupoare ca in locul ultimului numar din PPT, era revista din august-sept 2012 !!! Daca nu as fi citit-o acum un an era ok, dar asa...
Nu stiu daca este strategia revistei sau a magazinului respectiv, chiar as dori sa aflu care este raspunsul, pentru ca eu nu vad in asta o strategie de marketing, mai degraba o teapa pe fata. Daca ar fi scris pe undeva ce numar al revistei se afla dedesupt era ok, dar nu scria nimic si nici nu te puteai uita, cele doua fiind tiplate.
Astept un punct de vedere al celor de la PPT, cu rugamintea sa nu se considere reclama, chiar nu e cazul.
Multumesc.

ULK
veteran
veteran

Re: Atentie ce cumparati

Mesaj de ULK » 06 Aug 2013, 11:04

A mea avea martie-aprilie 2013. E doar o metoda de marketing mai nefericita. Asa au scapat de revistele care au ramas pe capul lor si care chiar apar tiparite pe langa pretul afisat cu litere mari de pe coperta Rapitori, nu pare ca promite ultimul numar. Totusi e de mentionat si pretul care era 6 lei. Adica atat a costat fitzuica aia de Rapitori..' eftin dom'le ' eftin, ca era tiparit pe o hartie mai slaba calitativ poate...si care totusi contine ceva chestii interesante...In sfarsit o relatare de la Manjesti de exemplu de la BibanMania....ceva prezentare de produs facut anonim ...mai aflam ca,colegul nostru de forum Shimano s-a ingrasat considerabil, mai un dildau..un Borqeedo...ceva coapse apetisante in juvelnic..In mare eu zic ca a meritat 6 leisori :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 06 Aug 2013, 16:16

6 lei pt Rapitori e ok, eu am dat 14,5 lei pe ambele. Problema nu sunt banii ci prosteala pe fata. E adevarat ca nu promite ultimul numar, dar nici nu poti verifica ce numar e "ascuns".

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Aug 2013, 16:25

Daca ai dat pe pachetul ala 14 lei...atunci vanzatorul de ziare te-a tepuit....Daca te referi ca numarul ala deja l-ai cumparat in trecut ...atunci tot 6 lei ai dat pe Rapitori. Eu am dat 6 lei pe ambele..adica un nr.oarcare de PPT( apar pe coperta Rapitori cele 4 numere ce pot sa fie in pachet ascuns)+ Rapitori.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 06 Aug 2013, 16:57

Asta e, data viitoare o sa fiu mai atent. Adevarul e ca nu ma uit pe bon dacat acasa si daca constat ceva in neregula mi-e lene sa ma intorc. :lol1: Credeam ca sunt ultimile 2 numere in oferta, la banii aia.
Se poate inchide, problema se pare ca este a celor de la ziare, nu a celor de la PPT. Scuzele mele pe aceasta cale.

Scrie răspuns