Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
aaa ... atunci cind mi-ai dat bip ca sa te sun ?semlecangheorghe scrie: Da'nu ma pot opri din ras ,cind imi amintesc cum am vorbit noi odata le telefon,si eu te-am intrebat cum e cu pestii pe la voi,prin apele publice...Iti amintesti ce mi-ai raspuns??Io da..Ai zis ca e la fel ca si peste tot...ori ca-i incinta ori ca-i natural,pestele nu-ti sare singur in brate ....Acuma ma scarpin pa chelie...si ma intreb fireste...daca prind stiuci pe Vladimirescu is mai prejos decit stiucile prinse prin partile voastre??
Daca esti dornic, nu-i nevoie de "scule " ....ia-ma cu manutele-alea doua de 'telescopica ' si retine-masemlecangheorghe scrie: .Poate voi retine ceva bibani daca se arata..
Da mah,atunci cind ti-am dat beep sa ma suni...bradypus scrie:aaa ... atunci cind mi-ai dat bip ca sa te sun ?semlecangheorghe scrie: Da'nu ma pot opri din ras ,cind imi amintesc cum am vorbit noi odata le telefon,si eu te-am intrebat cum e cu pestii pe la voi,prin apele publice...Iti amintesti ce mi-ai raspuns??Io da..Ai zis ca e la fel ca si peste tot...ori ca-i incinta ori ca-i natural,pestele nu-ti sare singur in brate ....Acuma ma scarpin pa chelie...si ma intreb fireste...daca prind stiuci pe Vladimirescu is mai prejos decit stiucile prinse prin partile voastre??![]()
![]()
![]()
![]()
io-mi amintesc f ghine ce ti-am raspuns...
intrebarea e : ce-ai inteles tu !?
asta e ceva de genul " s-au bucurat de numa "![]()
![]()
![]()
![]()
cit despre intrebarea ta ... fireasca... , cred ca se stie parerea mea... , si nu numai a mea !
Ia uite ca mai stie limbi ...Le da sau le spune, inca nu se stie , ca-i tot "on and on" & "on the back door " ...adica-l apuca dorulULK scrie: Lol...chiar stiu pe unu' ...platea fata...aia se chinuia juma' de ora sa ....si nimic....dar tipu' facea treaba asta on and on...pana la urmaa reusit.........cu un travestit on the back door....de s-a rupt si patul cu ei.
E pe bune faza.
biban solzos scrie:Daca esti dornic, nu-i nevoie de "scule " ....ia-ma cu manutele-alea doua de 'telescopica ' si retine-masemlecangheorghe scrie: .Poate voi retine ceva bibani daca se arata..![]()
...Nu poti tu "pescui" cat am eu rabdare cu tine
![]()
![]()
![]()
....si-i gratis, fara ANPA, fara taxe ...te las si pe publice si pe private ....Da' pe "private" , meri singur...Pute prea rau....Da tie-ti place...
![]()
![]()
ca sa fim clari... ca intelege orice om normal....semlecangheorghe scrie:Da mah,atunci cind ti-am dat beep sa ma suni...bradypus scrie:aaa ... atunci cind mi-ai dat bip ca sa te sun ?semlecangheorghe scrie: Da'nu ma pot opri din ras ,cind imi amintesc cum am vorbit noi odata le telefon,si eu te-am intrebat cum e cu pestii pe la voi,prin apele publice...Iti amintesti ce mi-ai raspuns??Io da..Ai zis ca e la fel ca si peste tot...ori ca-i incinta ori ca-i natural,pestele nu-ti sare singur in brate ....Acuma ma scarpin pa chelie...si ma intreb fireste...daca prind stiuci pe Vladimirescu is mai prejos decit stiucile prinse prin partile voastre??![]()
![]()
![]()
![]()
io-mi amintesc f ghine ce ti-am raspuns...
intrebarea e : ce-ai inteles tu !?
asta e ceva de genul " s-au bucurat de numa "![]()
![]()
![]()
![]()
cit despre intrebarea ta ... fireasca... , cred ca se stie parerea mea... , si nu numai a mea !io recunosc..
Eu am inteles exact ce ai vrut sa spui..asta indiferent cum pretinzi tu ca ai raspuns..
Nici vorba! De fapt al tau e primul si singurul sofism adevarat de pe aici... adica punctabil, ca si-asa va plac voua tare mult competitiile! Iaca ai mai castigat una! Ar trebui sa ti-l editezi cu fonturi mai mari, sa iasa mai in fata...semlecangheorghe scrie:N-aaam intaaales...tavistan scrie:Ghici cum ii zice la asta, masta?semlecangheorghe scrie:...
Da,stiucile sant de pe ape publice.Oricine plateste o taxa poate pescui..e publica,nu??...![]()
io n-am voie sa iemit sofisme??Are muska 13 ,monopol???