Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de MuskMd » 08 Oct 2013, 07:09

ImagineImagine
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Oct 2013, 07:27

semlecangheorghe scrie: Da'nu ma pot opri din ras ,cind imi amintesc cum am vorbit noi odata le telefon,si eu te-am intrebat cum e cu pestii pe la voi,prin apele publice...Iti amintesti ce mi-ai raspuns??Io da..Ai zis ca e la fel ca si peste tot...ori ca-i incinta ori ca-i natural,pestele nu-ti sare singur in brate ....Acuma ma scarpin pa chelie...si ma intreb fireste...daca prind stiuci pe Vladimirescu is mai prejos decit stiucile prinse prin partile voastre??
aaa ... atunci cind mi-ai dat bip ca sa te sun ? :D :D :D :D

io-mi amintesc f ghine ce ti-am raspuns...

intrebarea e : ce-ai inteles tu !? :D

asta e ceva de genul " s-au bucurat de numa " :D :D :D :D

cit despre intrebarea ta ... fireasca... , cred ca se stie parerea mea... , si nu numai a mea ! :D

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 08 Oct 2013, 07:30

semlecangheorghe scrie: .Poate voi retine ceva bibani daca se arata..
Daca esti dornic, nu-i nevoie de "scule " ....ia-ma cu manutele-alea doua de 'telescopica ' si retine-ma :mrgreen: :mrgreen: ...Nu poti tu "pescui" cat am eu rabdare cu tine :P :P :mrgreen: :mrgreen:....si-i gratis, fara ANPA, fara taxe ...te las si pe publice si pe private ....Da' pe "private" , meri singur...Pute prea rau....Da tie-ti place... :D :D :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Oct 2013, 07:38

bradypus scrie:
semlecangheorghe scrie: Da'nu ma pot opri din ras ,cind imi amintesc cum am vorbit noi odata le telefon,si eu te-am intrebat cum e cu pestii pe la voi,prin apele publice...Iti amintesti ce mi-ai raspuns??Io da..Ai zis ca e la fel ca si peste tot...ori ca-i incinta ori ca-i natural,pestele nu-ti sare singur in brate ....Acuma ma scarpin pa chelie...si ma intreb fireste...daca prind stiuci pe Vladimirescu is mai prejos decit stiucile prinse prin partile voastre??

cit despre intrebarea ta ... fireasca... , cred ca se stie parerea mea... , si nu numai a mea ! :D
Da mah,atunci cind ti-am dat beep sa ma suni... :D io recunosc..
Eu am inteles exact ce ai vrut sa spui..asta indiferent cum pretinzi tu ca ai raspuns..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 08 Oct 2013, 07:40

ULK scrie: Lol...chiar stiu pe unu' ...platea fata...aia se chinuia juma' de ora sa ....si nimic....dar tipu' facea treaba asta on and on...pana la urma :lol1: a reusit.........cu un travestit on the back door....de s-a rupt si patul cu ei. :lol1: E pe bune faza.
Ia uite ca mai stie limbi ...Le da sau le spune, inca nu se stie , ca-i tot "on and on" & "on the back door " ...adica-l apuca dorul :mrgreen: ...poate de duca ...pe ape publice , cu gegel :P ...

Da' cum ramane cu romanii ce distrug apele "fratzesti " din ungaria ? Uiti, nu vrei sau nu poti sa raspunzi???? ...Nu io am inventat...Tu erai moralist...Amu, daca stii si limba asta a mamaligarilor, tot nu vrei ? ...Timidule !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Oct 2013, 07:41

biban solzos scrie:
semlecangheorghe scrie: .Poate voi retine ceva bibani daca se arata..
Daca esti dornic, nu-i nevoie de "scule " ....ia-ma cu manutele-alea doua de 'telescopica ' si retine-ma :mrgreen: :mrgreen: ...Nu poti tu "pescui" cat am eu rabdare cu tine :P :P :mrgreen: :mrgreen:....si-i gratis, fara ANPA, fara taxe ...te las si pe publice si pe private ....Da' pe "private" , meri singur...Pute prea rau....Da tie-ti place... :D :D :D

Vezi ca ti-or marit ungurii cas-ul si taxele,ai pus-o ...noroc ca or mascat-o cu afacere Rosia Montana..
Da 'nu te lasa pacalit,astia vor sa mareasca pretul la gaze si curent.Si ghici cum or sa-l mascheze??Io am auzit ca vor detona o bomba atomica ca sa exploateze gazele de sist..Iti dai sama ce perversi..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Oct 2013, 07:44

semlecangheorghe scrie:
bradypus scrie:

Da mah,atunci cind ti-am dat beep sa ma suni... :D io recunosc..
Eu am inteles exact ce ai vrut sa spui..asta indiferent cum pretinzi tu ca ai raspuns..
ca sa fim clari... ca intelege orice om normal.... :D indiferent ce am raspuns io... tu... tu ai inteles iexact ! :D

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 08 Oct 2013, 08:16

semlecangheorghe scrie:
tavistan scrie:
semlecangheorghe scrie:...
Da,stiucile sant de pe ape publice.Oricine plateste o taxa poate pescui..e publica,nu??... :D
Ghici cum ii zice la asta, masta? :lol: :lol:
N-aaam intaaales... :roll: io n-am voie sa iemit sofisme??Are muska 13 ,monopol???
Nici vorba! De fapt al tau e primul si singurul sofism adevarat de pe aici... adica punctabil, ca si-asa va plac voua tare mult competitiile! Iaca ai mai castigat una! Ar trebui sa ti-l editezi cu fonturi mai mari, sa iasa mai in fata...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 08 Oct 2013, 08:41

Incredibil cum el intelege exact cum trebuie tot :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Oct 2013, 09:02

Padalane,ciocu'mic si joc da shlap..

Cind te dribleaza un...clean in halu' ala,teoretic n-ar mai trebui sa ciripesti fo 3-4 ani pina se uita.. :lol: da'am io asa o vaga impresie ca filmuletzul va ramaine adinc infipt in memoria colectiva a speciei umane..inclusiv partea in care Tavi il placheaca ca la rugby,dupa care ii pune''miner'' :lol: in bot sa-i faca poza..

Apropo,ati sters filmuletz-ul??Ca io am vrut sa ma distrez oleaca si nu mai era...sau n-am cautat io bine?? :mrgreen:

.

Scrie răspuns