bradypus scrie:mah pe mine ma face curio cum de : pe unu care prinde mai multe... deh .. de multe ori chiar si 16 pe partida... si mai mari ca lea din poza cu bucluc....

il deranjeaza cit de mici or fo alea si cum iexplica iel comparatia ntre alea de ieri pe public compartiv cu pestii lui record... tot " pe public" dar cu taxe...

, ca nah... probabil io mai mari ca alea n-am prins... recuno !

sau ma rog... asa sa decis iel !

Oh,da....se putea ca marile genii de pe rapitori.ro sa nu faca comparatia cu ''bordelul''
In mod cu totul si cu totul ciudat,figuri de seama al acestui eterogen Moss Eisley

,au declinat elegant invitatia lansata cam anul trecut pe vremea asta de a face ....un pescuit ,unii cu spinn-ul ,altii cu fly-ul..Intre ei si renumitul ''maestru Jedi ''-Tavi Voinea..Nu mai punem ca celebrul ''padalan'' al acestuia-Hell,zis si shlapul de otel

la momentul lansarii respectivei invitatii sa facut brusc invizibil,fiind probabil atras puternic de partea negativa a ''shfortzei''...de unde probabil i se trage si nick-ul..Ne bucuram ca a revenit printre noi..
Intrebarea e,oare daca au declinat invitatia atat de elegant...au probleme ??Telescopicele lor nu se mai desfac??Poa' ca asa se iecsplica...nah,daca e sa pescuiesti linga unii cu lanseta dintr-o bucata..nu-ti vine tocmai la indemina sa vii cu o telescopica ...mai mult sau mai putin functionala..
Si apoi in alta ordine de idei,imi mai amintesc ca bravul padalan Hell,era ferm convins ca la 'bordelul' de la Vladimirescu,este suficient sa tragi o bucata de lemn vopsita tipator,prin apa pentru a prinde stiuci una dupa alta..Noh ,o revenit el usor,usor cu picioarele pi pamant dupa ce maestrul J.B.,mult mai in cunostinta de cauza intr-ale pescuitului io spus ca nu-i chiar asa de simplu precum isi imagineaza el..
Nu-i simplu nici sa salti pe mal un clean la 2 kile,in echipa de doi insi

,unu pi mal cu Bog in mina altu' in apa pin' la chept cu soldari da firma

darami-te sa iti desfaci ''telescopica''pi Vladimirescu..
No ghini Dumitre...hai sa te lamuresc..mai este la noi o apa ''publica''.Ii zice Socodor.E la vreo 40km de Arad.Este o fosta pescarie ceausista,luata de ceva investitor.Suprafata este kilometrica,deabia zaresti omul de pe malul opus ,dar apa este putin adinca.In vremuri imemoriale a fost populata cu ce stie romanul mai bine-cyprinide.Printre ele,atunci cind pompeaza astia apa din Cris,mai intra si stiuca..salaul,bibanul..Taxa este de 30ron pe zi,cam cat platesti la A.N.P.A. pe un an..Si poti retine cat peste prinzi..Unii pesciesc si cu cate 20-30 de lansete,fara exagerare..Uite,se anunta o partida in zona,dar sint in dilema..e privata,e publica???Nici eu nu stiu...oricum ,in ciuda trendului practicat la fata locului,iti promit ca eliberez tot ce inseama stiuca .Poate voi retine ceva bibani si o coada de salau,daca se arata..
Da'nu ma pot opri din ras ,cind imi amintesc cum am vorbit noi odata le telefon,si eu te-am intrebat cum e cu pestii pe la voi,prin apele publice...Iti amintesti ce mi-ai raspuns??Io da..Ai zis ca e la fel ca si peste tot...ori ca-i incinta ori ca-i natural,pestele nu-ti sare singur in brate ....Acuma ma scarpin pa chelie...si ma intreb fireste...daca prind stiuci pe Vladimirescu is mai prejos decit stiucile prinse prin partile voastre??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.