AJUTOARE SINISTRATI

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu14
veteran
veteran

AJUTOARE SINISTRATI

Mesaj de ovidiu14 » 06 Iul 2010, 11:04

CPR- Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori strange pana vineri ajutoare pentru cei sinistrati in urma inundatiilor,la magazinul Expert Spinning din str Soldat Simion Stefan nr 34.
Pentru cei ce nu au posibilitatea sa ajunga la un centru special amenajat si doresc s-o faca fiindu-le la indemana magazinul , colegii mei va asteapta cu rugamintea ca aceste ajutoare sa vina ambalate in saci, eventual cutii sigilate astfel incat sa le putem preda in continuare celor ce le vor distribui in zonele calamitate .
Evident anuntul este in special pentru cei din Bucuresti.
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Iul 2010, 12:09

Un gest frumos.Bravo.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 06 Iul 2010, 17:37

De cand cu anuntul asta si toate ....teledonurile de tipul "Si ei sunt ai nostrii..." tot stau si ma gandesc ce o fi bine.

Sigur ca e o fapta ....crestineasca sa contribui la asa ceva. Mai exista insa si alte religii.
Imi aduc aminte ca o parte buna din oamenii aia de s-au trezit cu namolul Siretului in casa, pana mai ieri aduceam sacii de peste din aceeasi sursa. Indeletnicirea principala era intinsul de plase pe Rogojesti (de n-a mai ramas coada de biban) si pe Stanca Costesti. Cu ocazia recentelor inundatii, am usoara senzatie ca parca.......acum e scorul egal.

Si ma simt putin cam prost sa .....fiu partinitor.

Asta e azi! maine mai vedem!
near the beer

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 07 Iul 2010, 08:02

Esti liber sa consideri gestul cum iti place Costica .... nu are nimeni nici o obligatie , e doar o mana intinsa , te poti intoarce cu spatele ....
sunt convins ca toate batranele de acolo au setca sub perna iar pensionarii trecuti de 70 de ani au confectionat cele mai performante generatoare de curent pentru pescuiot stiintific pe Siret , cat despre sugarii cu postrovol nu te contrazic , asa e ... mama lor de braconieri !
Imagine

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Iul 2010, 08:56

A fost ceva gen, citez pe d-ul Basescu: "Mamaie, de ce nu ti-ai construit casa'n deal ?!" .....................................................no comment
Ovidiu, sambata cred ca ajung cu un pachetel ..... ca si asa vreau sa mai vad inca o data batu' ala de 900 :roll: :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Iul 2010, 10:37

La ce ora matinala gasim pe careva acolo sa lasam 1-2colete?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 07 Iul 2010, 11:34

Admirabila initiativa domniilor voastre!
Vreau sa dau un mic sfat: stiu ca majoritatea doneaza imbracaminte, incaltaminte...stiu din ceilalti ani, de la angajatii unor primarii ce au primit ajutoare, ca au primit extrem de multe haine, la care, la un moment dat, le-au dat foc....lumera nu le mai vroia....cel mai bun ajutor au fost alimentele, conserve, ulei, zahar, apa, etc.
Nu va suparati pe mine, saracii oameni acum sigur ca nu sunt in masura sa aleaga, insa puneti-va putin in locul lor...ce ati face daca ati primi 5-6 saci de haine?
Cu respect!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 07 Iul 2010, 11:55

ovidiu de pe la 8 pana la 19

gheorghita sunt de acord cu tine
facem ce putem fiecare , atat cat se poate
Imagine

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Iul 2010, 19:20

ovidiu14 scrie:Esti liber sa consideri gestul cum iti place Costica .... nu are nimeni nici o obligatie , e doar o mana intinsa , te poti intoarce cu spatele ....
sunt convins ca toate batranele de acolo au setca sub perna iar pensionarii trecuti de 70 de ani au confectionat cele mai performante generatoare de curent pentru pescuiot stiintific pe Siret , cat despre sugarii cu postrovol nu te contrazic , asa e ... mama lor de braconieri !
Ovidiu, treaba asta cu "pentru ala micu" o vad la fiecare intersectie unde se plimba o indianca intre masinile oprite la semafor. La fel si cu batranii.
S-a cam demonetizat treaba asta cu mila!

Departe de a fi vreun admirator al personajului-jucator, poate nu ar strica sa se traga si niste concluzii din inundatiile astea. Asta pentru ca nu s-au tras aceleasi concluzii, la fel de evidente, din inundatiile din 2006, sau din toate celelalte dinainte. Si una, destul de evidenta, ar fi ca mai bine iti faci casa in deal.
Sigur ca e o lectie cam scumpa, mai ales pentru cei care au ramas fara casa, dar .... invatamantul costa.
Si da, are dreptate cand spune ca este anormal ca jumatate din populatia Romaniei e asistata social.

Imi aduc aminte ca in satul bunicilor mei, atunci cand eram mic, apa de ploaie se scurgea pe santurile de pe langa drum. Fiecare trebuia sa aiba grija de santul din fata portii si sa curete gunoaiele care se strangeau sub podete. Intre timp, din o suta de case, pe la vreo 3 santul a fost astupat si transformat in loc de parcare. sa aiba unde sa puna BMW-urile inmatriculate in Bulgaria. Crede-ma ca nu as avea nici o mila in cazul in care se inunda pe acolo. Si asta pentru nici unii din cei de acolo. Unii pentru ca astupat santul, ceilalti pentru ca nu le-au bagat mintile in cap primilor.

Sigur ca un exercitiu de solidaritate sociala nu face rau. Poate, dupa inca vreo 10 inundatii, cinci ani de seceta, TVA 50% si impozit pe venit restul de 50%, lacuste si alte molime, o sa ajungem si noi la un minim de simt civic. Sau macar de bun-simt!

Eh, hai, nu am nimic impotriva colectei. Luati-o doar ca un schimb de idei cu Ovidiu 14.

Restul - La munca!
:lol:
near the beer

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 07 Iul 2010, 20:44

stiti ce nui clar?
in 2006 inundatii ,in 2008 inundatii,in 2010 inundatii
si aia au casele refacute de cateva ori in acelasi loc
si mai vor si ajutor?
cred ca noua ocupatie in romania in afara de asistat social si handicapat va deveni cea de sinistrat!
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

Scrie răspuns