Vand Shimano Stella si Lesath

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

Vand Shimano Stella si Lesath

Mesaj de shimano » 20 Iul 2012, 16:05

Din cauza descoperirii senzatiilor oferite de baitcasting, sunt dispus sa-mi vand urmatoarele scule de spinning:

1. Mulineta Shimano Stella 3000FD ( http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... 000FD.html )cu un singur tambur, folosita 2 sezoane. Starea e buna, nu bate, merge foarte bine, la cat ma pricep eu la mulinete. Zgarieturi, lovituri nu are, doar cele minuscule, de la uzura normala. Plasticul de la manivela mulinetei a suferit o mica interventie de catre fostul detinator al mulinetei (Andrei Op - am inteles ca guma a inceput sa se desprinda putin, iar el a lipit-o...cam atat). Se poate vedea, testa la Tg-Mures anytime (ba chiar prefer asta, decat sa se ajunga la neintelegeri). Are husa originala din neopren, plus cutia originala. Pret de criza: 1000 Ron

2. Lanseta Shimano Lesath (modelul anterior, cu maner de pluta), 240 MH (15-40 gr), fiind BEST OF-ul din gama lansetelor de spinning marca Shimano (carbon XT400, inele Fuji SIC Titanium), husa originala si tub de protectie realizat integral din carbon, etc etc etc. ( modelul acesta, doar ca MH- http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... -240M.html ). Lanseta a fost folosita tot doua sezoane, a format o pereche formidabila cu mulineta de mai sus. Are un singur defect (corectabil foarte usor): lacul de la al doilea inel este putin sarit, si inelul se misca putin stanga-dreapta, insa de lene si nefiind o problema tragica, am folosit-o asa, fara sa o repar. Alte defecte, probleme, nu prezinta, doar uzura functionala obisnuita. N-a fost lovita, zgariata, deci e totul ok. Pret: 750 Ron

Daca cineva le vrea pe amandoua, facem reduceri substantiale :wink:
Poze trimit pe email
Pentru deranjamente, deranjati cu incredere: 0740 689583 sau graalmusic@gmail.com (Robert Demeter)

Scrie răspuns