Vand Poppere+Wobblere

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cosmin81
veteran
veteran

Vand Poppere+Wobblere

Mesaj de cosmin81 » 22 Oct 2012, 00:40

Intrucat la spinning merg extrem de rar si atunci prefer sa dau la jig, pun la vanzare mana de voblere si popere din dotare. Majoritatea sunt primite cadou, iar la capitolul voblere nu prea mai stiu ce modele au iesit pe piata si care mai sunt "scorurile" asa ca prefer sa le dau pe toate la gramada. Cu unele am dat, am prins chiar si peste, cu altele inca nu am apucat sa dau. Recomand popperele ca arma letala la avati cand ataca la suprafata si cele mari pentru stiuca! Sunt dementiale atacurile la suprafata ale cumetrelor :)

Avem deci doua pachete:

1. Voblere + 2 Spinner Bait-uri (de la 1-4 sunt floating)........150 lei
2. Poppere (diverse talii si modele) ....................................100 lei
Merge si cu metoda "divide et impera", dar 15lei/vobler, 10 lei/popper!

...la cerere pot adauga pene si sclipici pe orice ancora :) ca doar sunt muscar si am menghina si materiale :))

Imagine

Imagine

Cosmin
0726663451
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

cosmin81
veteran
veteran

Re: Vand Poppere+Wobblere

Mesaj de cosmin81 » 22 Oct 2012, 09:38

Cine vrea ambele pachete, le poate avea 200 ron. Preturile pe bucata sunt negociabile! Ideea este sa scap de ele ca stau de pomana asa ca sunt deschis si unor eventuale schimburi!

Cosmin
0726663451
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

Dudusca
veteran
veteran

Mesaj de Dudusca » 22 Oct 2012, 12:00

Salut,
Daca dai separat cele trei voblerele articulate din poza 2 (5, 6, 7) le vreau eu.
Arizona Dream - This Is A Film

This is a film about a man and a xxx
The man thinks
The xxx doesn't think
The xxx is mute, expressionless
The xxx doesn't think because the xxx knows everything

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 23 Oct 2012, 10:23

Multumesc! se poate inchide topicul. S-au rasfirat in toate colturile tarii. Sper sa aduca multe capturi frumoase noilor posesori :) O sa revin cand ma mai descotorosesc de inca o trusa.
Pana atunci fire zbuciumate!

Scrie răspuns