Vand Okuma V-system, e cea din link https://mulinete.wordpress.com/2011/12/ ... -v-system/
Estetic 7/10, am reusit din nestiinta sa produc niste zgarieturi surubului de la manivela incercand sa-l desfac cu o surubelnita. Corpul e putin zgariat din depozitarea defectuasa.
Mecanic 9/10, are un zgomot la mulinare din momentul achizitiei. Edy care a desfacut-o mi-a confirmat ca in interior e totul OK. Are tambur metalic de rezerva.
O vand pentru ca de fo 3 ani sta degeaba, pescuiesc exclusiv la cast.
Pret 170 RON nenegociabil.
Prefer predare personala in Bucuresti, Prahova, Ialomita, Buzau sau Tulcea pentru a se putea proba de catre eventualii doritori.
Vand Okuma V System 330
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
horia flucus
- veteran

Vand Okuma V System 330
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
horia flucus
- veteran

Re: Vand Okuma V System 330
De actualitate
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
horia flucus
- veteran

Valabil
-
horia flucus
- veteran

Valabil, sau schimb cu aproape orice de cast, cu diferenta din partea mea daca e cazul.