Vand MHX High Modulus cast
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Vand MHX High Modulus cast
Vand MHX MB844 High Modulus cast custom A Sava , 12 inele Fuji Sic, mandrina Alps, maner split grip Eva de culoare neagra, putere de lansare 1/4 - 1 Oz,actiune fast, lungime 7 1' feet(216 cm), line weight 12-20 lb.
Lanseta e ca noua, a fost folosita vreo 5 partide , e impecabila, fara lovituri zgarieturi sau defecte ascunse.
Blancul e acesta dar modelul vechi: http://www.mudhole.com/Rod-Building/MHX ... -Rod-Blank
Batul e foarte usor, senzitiv si cu rezerva mare de putere.E un bat ideal de jig pe Mures, Olt sau alte rauri mari.Merge de minune si cu voblere rattlin sau spinerbait, swimbaits etc.Am avut si St Croix SCV dar acesta e mai senzitiv.
Il vand pentru ca mai am doua bete de jig in aceasi clasa de putere.Batul se vinde impreuna cu husa originala MHX.
Pret 850 RON usor negociabil, poze pe mail, contact PM.
Lanseta e ca noua, a fost folosita vreo 5 partide , e impecabila, fara lovituri zgarieturi sau defecte ascunse.
Blancul e acesta dar modelul vechi: http://www.mudhole.com/Rod-Building/MHX ... -Rod-Blank
Batul e foarte usor, senzitiv si cu rezerva mare de putere.E un bat ideal de jig pe Mures, Olt sau alte rauri mari.Merge de minune si cu voblere rattlin sau spinerbait, swimbaits etc.Am avut si St Croix SCV dar acesta e mai senzitiv.
Il vand pentru ca mai am doua bete de jig in aceasi clasa de putere.Batul se vinde impreuna cu husa originala MHX.
Pret 850 RON usor negociabil, poze pe mail, contact PM.
Re: Vand MHX High Modulus cast
840 lei, incepe sezonul de salau 
830 lei...
820 lei, batul e nou fara nici o urma de uzura...numai blancul si componentele depasesc acesta suma...
810 lei
up, 800 lei...
Salutare
ti-am facut o oferta pe mail (nu pot sa-ti trimit mesaj privat. nu stiu din ce cauza)
ti-am facut o oferta pe mail (nu pot sa-ti trimit mesaj privat. nu stiu din ce cauza)
am raspuns
Se poate inchide anuntul, multumesc de gazduire.