Vand Jiguri Articulate ALT MODEL !!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand Jiguri Articulate ALT MODEL !!
Va salut,
Prima data am dat cu jiguri articulate cu bile de la Vampyru_A1 cu anou, apoi am modificat o matrita ca a lui ptr. a elimina anoul, mobilitatea carligului facandu-se la fel cum spunea si terrybill, acoperind sau nu anoul si ochetul cu siliconul.
Am si dau si eu cu asa ceva, am prins salau ( fiind pestele vizat de mine in proportie de 90%) dar si mult mai mult biban.
Dupa parerea mea cu astfel de montura se da ca si cu oscilanta, se poate ca si in dinti de ferastrau dar cumva deasupra substratului, fara stopaje, riscul de a agata fiind mai mare ca la un jig normal.
Pe aceasta montura merg foarte multe carlige de stationar, de diferite forme si marimi.
Toate monturile sunt prinzatoare daca te straduiesti a invata sa pescuiesti.
Tot respectul pentru cei care tind spre "NOU" sau cel putin se documenteaza.
Spor la vanzare.
Adrian
Braila
Prima data am dat cu jiguri articulate cu bile de la Vampyru_A1 cu anou, apoi am modificat o matrita ca a lui ptr. a elimina anoul, mobilitatea carligului facandu-se la fel cum spunea si terrybill, acoperind sau nu anoul si ochetul cu siliconul.
Am si dau si eu cu asa ceva, am prins salau ( fiind pestele vizat de mine in proportie de 90%) dar si mult mai mult biban.
Dupa parerea mea cu astfel de montura se da ca si cu oscilanta, se poate ca si in dinti de ferastrau dar cumva deasupra substratului, fara stopaje, riscul de a agata fiind mai mare ca la un jig normal.
Pe aceasta montura merg foarte multe carlige de stationar, de diferite forme si marimi.
Toate monturile sunt prinzatoare daca te straduiesti a invata sa pescuiesti.
Tot respectul pentru cei care tind spre "NOU" sau cel putin se documenteaza.
Spor la vanzare.
Adrian
Braila
Ms frumos , Fir Intins si tie !! Si DA AM PRINS BINE SALAU SI BIBAN , dar mai mult biban fiind si pestele TINTA !
Catch & Release
Asa reiese si din majoritatea link-urilor tale, specia vizata cu astfel de montura este bibanul, dar daca este peste, coroborat cu alte conditii de pescuit se prind mai toti pestii rapitori.
Peste sa fie si timp liber.
Numai bine.
Numai bine.
nairda scrie:Asa reiese si din majoritatea link-urilor tale, specia vizata cu astfel de montura este bibanul, dar daca este peste, coroborat cu alte conditii de pescuit se prind mai toti pestii rapitori.
Numai bine.
Asa este ..

Catch & Release
Am primit marfa - frumos lucrate. Le testez in Martie in Delta. daca mai tine mult zapada le si colorez.
Am folisit si bile cu ocheti imobili dar acestea sunt evident altceva.
Multumesc
Am folisit si bile cu ocheti imobili dar acestea sunt evident altceva.
Multumesc
The pure and simple truth is rarely pure and never simple.
Pearch,
Ace din alea din poza 2 vreau si eu!

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

terrybill scrie:Pearch,
Vrei sa fac comanda? ... hai sa ne strangem mai multi sa nu simtim TRANSPORTUL

Catch & Release
Ma bag si eu la comanda!!!
Fir intins si
Fir intins si

ok mai strangem , minim 5 si facem comanda , ultima oara pretul pe un plic cu 8 buc era in jur de 29 lei treb sa intreb pe cel ce face comanda ... o sa revin cu preturi ! 

Catch & Release