Vand Jiguri Articulate ALT MODEL !!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand Jiguri Articulate ALT MODEL !!
Sa presupunem ca ar fi si alti vanzatori mult mai agresivi decat tine care toata ziua ar da UP-uri ca sa ramana doar anuntul lor pe prima pagina si anuntul tau s-ar pierde in paginile urmatoare, nu ar fi aiurea?! Nu vad ce e absurd?! E doar o chestiune de respect fata de ceilalti vanzatori. Nu vreau sa te superi degeaba, vreau doar sa intelegi.pearch23 scrie:Adelin scrie:Iar poze si iar onorez comenzi in continuare si iar poze si iar onorez comenzi in continuare si iar poze si etc...cred ca un Up pe zi e suficient, chiar am vorbit si cu adminul despre asta.
Deci un UP pe zi, te rog, nu e corect fata de ceilalti care vand ceva si al caror anunt o ia la vale.
Imagineaza-ti ca fiecare ar face ce faci tu...iti dai seama ce serparie ar fi la sectiunea vanzare.
Multumesc pt intelegere.
desi este absurd :
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Sa presupunem ca ar fi si alti vanzatori mult mai agresivi decat tine care toata ziua ar da UP-uri ca sa ramana doar anuntul lor pe prima pagina si anuntul tau s-ar pierde in paginile urmatoare, nu ar fi aiurea?! Nu vad ce e absurd?! E doar o chestiune de respect fata de ceilalti vanzatori. Nu vreau sa te superi degeaba, vreau doar sa intelegi.[/quote]
Ok am inteles...
Ok am inteles...
Catch & Release
Salut! Am primit bilele, arata f bine, duminica le incerc la bibi, pe Tileagd si mai vb dupa. Stima!
casy scrie:Salut! Am primit bilele, arata f bine, duminica le incerc la bibi, pe Tileagd si mai vb dupa. Stima!
Ok , fir Intins sa faci si poze

Catch & Release
Catch & Release
Salut! Vreau si eu citeva bile,da-mi un bib la 0722196620 si te voi suna eu .Sunt din bucuresti si daca ai ceva pe stoc 4 si 6 gr.ne putem vedea la metrou.Ce zici?
babanu scrie:Salut! Vreau si eu citeva bile,da-mi un bib la 0722196620 si te voi suna eu .Sunt din bucuresti si daca ai ceva pe stoc 4 si 6 gr.ne putem vedea la metrou.Ce zici?
Am notat MAESTRE !

Catch & Release