Vand bolo Daiwa 6m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand bolo Daiwa 6m
Vand bolo teamdaiwa 6m custom. 8inele kigan bolo light puse pe varga Bolo Strong Power Mesh VS60. Pret 400ron usor negociabil. Este pescuita 2partide. Una la Frunzaru inainte sa-i pun inele si o partida pe rau la mreana dupa ce i-am pus inele: Motivul vanzarii ,sta degeaba de ceva vreme si mai am un Olympus tot de 6m care pe care sincer as fi vrut sa-l vand dar i-am rupt varful cand l-am mutat dintr-o parte in alta ,asa ca vand Daiwa pt.ca este practic ca si noua si pastrez Olympusul. Detalii pe mp. si poze pe mail pt. cei interesati.
Re: Vand bolo Daiwa 6m

Rezervata pana luni.
Revine la vanzare. Este o bologneza f. Puternica si rezitenta fiind ranforsata pe fiecare mufare iar materialul destul de gros. Inelele sunt puuse in conditii f.bune cu materiale de calitate. Ata folosita la matisaj este Gutebrod iar rasina flex coat lite data in 2 staturi. Gretatea totala a bolognezei este 320gr. O sa incerc sa pun si poze maine. 380ron negociabil.
Valabil 370
Bologneza este facuta pe aceasta varga: http://www.totalfishing.ro/varga-daiwa- ... 11977.html
-
- veteran
Ce greutati arunci cu ea?
Unde se poate vedea?
Unde se poate vedea?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Dupa cum am scris si in anunt nu am pescuit-o decat de doua ori. Prima data la stationar din barca cu plta de 2gr iar a doua oara la mreana dupa ce i-am pus inele cu plumb culisant de 8gr. Dupa cum am vazut eu ca lucreaza cred ca poate fi pescuita lejer cu plute de pna la 15-16 gr.horia flucus scrie:Ce greutati arunci cu ea?
Unde se poate vedea?
Vzlabil. Pret negociabil