Vand BeastMaster AX MH(15-40gr) 270m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand BeastMaster AX MH(15-40gr) 270m
Dupa cum apare si titlul vand BeastMaster AX MH(15-40gr) 270m, l-am luat acum 3 ani si intre timp am luat alte lansete de spinning(si inca mai vreau una), nu are rost sa-l tin.
Precizez ca e in stare foarte buna, pe maner se vede ca nu e nou, imi asum responsabilitatea pentru orice defect, adica daca in 6 luni constatati ca avea o problema in momentul cumpararii, va dau banii inapoi.
Anunt valabil pentru zona Sibiu, poze nu are rost sa pun, cine e interesat vine si il arat.
Pret: 220RON
Precizez ca e in stare foarte buna, pe maner se vede ca nu e nou, imi asum responsabilitatea pentru orice defect, adica daca in 6 luni constatati ca avea o problema in momentul cumpararii, va dau banii inapoi.
Anunt valabil pentru zona Sibiu, poze nu are rost sa pun, cine e interesat vine si il arat.
Pret: 220RON
-
- utilizator constant
Re: Vand BeastMaster AX MH(15-40gr) 270m
Risti prea mult, ti-l cumpara vreo unu, da cu el de pamant si vine si iti zice ca era un inel stramb sau mai stiu eu cesilent scrie: