TWINPOWER 4000FC

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

cristobal
senior
senior

Mesaj de cristobal » 31 Mai 2011, 19:30

adrignat scrie: are un link cu poze pe prima pagina.....si mulineta e chiar ok.nu e teapa :wink:
alea de acum un an??? :lol: :lol: :lol:
pai eu vreau sa vad cum arata acuma... :P :lol:
interesul nu e sa vad modelul, ci starea acestei mulinete.
din linkul de anul trecut deduc ca nu are nici tambur de rezerva. cred ca trebuia specificat (daca e asa), fiindca acest model vine impreuna cu tamburul de rezerva...

Barbu Cosmin
senior
senior

Mesaj de Barbu Cosmin » 31 Mai 2011, 20:55

Si eu zic cai o MARE TEAPA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Iun 2011, 07:15

walleye , nu am mp ...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Iun 2011, 08:16

Barbu Cosmin scrie:Si eu zic cai o MARE TEAPA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pai...nu-ti trebuie multa carte!

inainte sa mananci c.cat uita-te cate mesaje are omul asta versus tu si cam ce a vandut pana acum,poate o sa ai un raspuns,omul e mereu pe drum si nu are timp poate sa-ti faca tie(si celorlalti) poze din toate unghiurile.La mocangeala mai avem si pretentii dar de'alea mari......vezi cat e una noua....sau ai vazut deja :arrow:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 01 Iun 2011, 09:08

Nu-l cunosc personal pe Walleye, dar pot sa confirm ca este un om de mare caracter. Cel putin atunci cand am avut "colaborari" cu el, totul a decurs mai mult decat OK, asa ca orice afirmatie "gratuita" denigratoare nu-si are rostul.

vaga aurel
veteran
veteran

mulineta

Mesaj de vaga aurel » 01 Iun 2011, 12:16

Marius e un tip serios, poate ca nu ii permite programul sa trimita poze, raspunsuri etc. Pentru asta exista telefon si se poate rezolva orice nelamurire. De aici pana la eticheta pe cineva "tzepar" fara sa fi schimbat o vorba cu el sau sa ceri referinte e lipsa de fair-play!

mihai_d
senior
senior

Mesaj de mihai_d » 01 Iun 2011, 15:30

dar se poate discuta cu respect fara sa ne jignim intre noi ar fi 0k. Sau uni se cred mai cu mot (de care vor ei motul).

cristobal
senior
senior

Mesaj de cristobal » 01 Iun 2011, 16:36

nu sunt afirmatii gratuite, cel putin nu ale mele.
dupa mine, cel care scoate un produs la vanzare, primeste mesaje private prin care se cer detalii, le citeste, dar nu se oboseste sa raspunda, intre timp da "up"-uri, nu mi se pare a fi deloc "fair-play", ci mai degraba un "tzepar".
faptul ca unii il cunoasteti, nu e o scuza.
eu cred ca e o obligatie morala sa dai detalii despre produsele vandute, mai ales la cererea sau insistentele colegilor de forum. daca s-ar face asta in postarea initiala, niste poze, delalii, de unde provine, cat a fost folosita, cred ca s-ar inlatura toate suspiciunile.
fishi, cred ca tu esti mai satul ca restul, ca tot aduci vorba de mancat... :twisted:
intradevar, multa carte iti trebuie sa judeci omul dupa numarul de mesaje... :lol:
"e pe drumuri"...de pe drumuri se poate loga, da up-uri, citi mesaje, dar nu poate raspunde. "una noua"...pe forum cumparatorul cauta ocazii, nu pret de magazin, si pe banii mei pot sa am ce pretentii doresc.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 01 Iun 2011, 21:41

Haideti baieti,lasati omul sa-si vanda marfa. :wink:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 01 Iun 2011, 21:54

cristobal scrie:nu sunt afirmatii gratuite, cel putin nu ale mele.
dupa mine, cel care scoate un produs la vanzare, primeste mesaje private prin care se cer detalii, le citeste, dar nu se oboseste sa raspunda, intre timp da "up"-uri, nu mi se pare a fi deloc "fair-play", ci mai degraba un "tzepar".
faptul ca unii il cunoasteti, nu e o scuza.
eu cred ca e o obligatie morala sa dai detalii despre produsele vandute, mai ales la cererea sau insistentele colegilor de forum. daca s-ar face asta in postarea initiala, niste poze, delalii, de unde provine, cat a fost folosita, cred ca s-ar inlatura toate suspiciunile.
fishi, cred ca tu esti mai satul ca restul, ca tot aduci vorba de mancat... :twisted:
intradevar, multa carte iti trebuie sa judeci omul dupa numarul de mesaje... :lol:
"e pe drumuri"...de pe drumuri se poate loga, da up-uri, citi mesaje, dar nu poate raspunde. "una noua"...pe forum cumparatorul cauta ocazii, nu pret de magazin, si pe banii mei pot sa am ce pretentii doresc.
In primul rand imi cer scuze ca nu am fost foarte activ pe topicul pe care l-Am deschis dar chia nu am avut timp...
Promit sa pun si ceva poze recente dar mulineta este in brazov si eu m-Am mutAt in bucuresti... In cazul in cAre ezte cinevA interesat ,sunt dispus sa returnez baniin secunda urmatoare daca nu este multumit !
...legat de tepe chiar nu ma caracterizeaza si vreau sa le multumesc celor care sustin treaba asta!
Pt eventuale lAmuriri vA rog indrazniti ! 0766363886 mariius

Scrie răspuns