V? salut ?i v? propun, în afar? de vânzare, o variant?, a?a cum sugera?i dv. în titlul anun?ului:
La iarn?, executarea unei repara?ii, prin reunirea celor dou? buc??i rezultate prin rupere, în urm?toarele condi?ii:
- Nu se va modifica ac?iunea b??ului, deci, se vor conserva propriet??ile conferite de constructor.
- Masa repara?iei va fi neglijabil? ?i nu va putea fi eviden?iat? decât cu un cântar electronic cu diviziunea scalei sub un gram.
- Aspectul final al repara?iei va fi comparabil ca aspect cu matisajele inelelor.
- Durata execu?iei repara?iei 12-24h din momentul pred?rii b??ului rupt la mine.
- B??ul reparat va fi perfect drept în zona repara?iei, chiar dac? ini?ial a fost strâmb în acea zon?.
- B??ul reparat se va îndoi în sarcina ?i în zona reparat?.
- Repara?ia se va executa cu materiale compatibile cu materialul b??ului (carbon) pt. a avea acela?i indice de dilata?ie-contrac?ie, cald-rece.
- Garan?ia asupra repara?iei - Life time. (Cât tr?iesc eu)
- B??ul va putea fi exploatat dup? interven?ia mea, f?r? nici o menajare sau rezerv?, întocmai ca unul nou.
Condi?ia necesar? ?i suficient? ca s? discut?m mai multe, este s? v? prezenta?i la mine cu b??ul rupt. Nu accept intermediari sau transportatori-curieri. Predarea ?i preluarea se face personal. Odat? ce v?d b??ul ?i fac m?sur?torile, pot s? v? înmânez o list? ampl? cu materialele necesare repara?iei si nu ave?i nimic de plat? la mine, sau pute?i opta pentru varianta în care s? utilizez materialele mele ?i nu mai ave?i nici o b?taie de cap, ve?i lua b??ul reparat în intervalul de timp convenit împreun?. La mine nu exist? întârzieri!
Nu a?i declarat în profilul dv. de utilizator localitatea din care sunte?i, a?a c? dac? nu sunte?i din împejurimile Re?i?ei, pute?i s? ignora?i mesajul de fa?? ?i nu va exista un dialog ulterior. Altfel, dac? se îndeplinesc condi?iile enun?ate mai sus, lu?m leg?tura mai la iarn?, pe mesageria privat? ?i rezolv?m problema.
Numai bine!
Rew.