Tr 76 ML Cast. Varf rupt. Vand/Variante

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
nelutu_pescaru
utilizator constant
utilizator constant

Tr 76 ML Cast. Varf rupt. Vand/Variante

Mesaj de nelutu_pescaru » 26 Sep 2018, 08:23

Lanseta custom A .Sava. Rupt din segmentul de vf 34 cm..din neglijenta.
Lanseta este de cast. Cine are un segment de vf.da jos inelele de pe bucata rupta ..le monteaza si are o lanseta de cast...super.
Componente premium Matagi,mandrina Alps MVT glossy, inele Torzite.Daca nu...recuperate separat mandrina ,inele, si alte briz brizuri. Paradox :lol1: desi este rupta...nu are nici cea mai mica zgarietura. Are si tub de protectie ff.ok.
Poze watss up. 0726682689 Buc.

nelutu_pescaru
utilizator constant
utilizator constant

Re: Tr 76 ML Cast. Varf rupt. Vand/Variante

Mesaj de nelutu_pescaru » 29 Sep 2018, 06:27

Valabil. 430 ron.fix

nelutu_pescaru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nelutu_pescaru » 01 Oct 2018, 12:35

Valabil

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 01 Oct 2018, 13:46

V? salut ?i v? propun, în afar? de vânzare, o variant?, a?a cum sugera?i dv. în titlul anun?ului:

La iarn?, executarea unei repara?ii, prin reunirea celor dou? buc??i rezultate prin rupere, în urm?toarele condi?ii:
- Nu se va modifica ac?iunea b??ului, deci, se vor conserva propriet??ile conferite de constructor.
- Masa repara?iei va fi neglijabil? ?i nu va putea fi eviden?iat? decât cu un cântar electronic cu diviziunea scalei sub un gram.
- Aspectul final al repara?iei va fi comparabil ca aspect cu matisajele inelelor.
- Durata execu?iei repara?iei 12-24h din momentul pred?rii b??ului rupt la mine.
- B??ul reparat va fi perfect drept în zona repara?iei, chiar dac? ini?ial a fost strâmb în acea zon?.
- B??ul reparat se va îndoi în sarcina ?i în zona reparat?.
- Repara?ia se va executa cu materiale compatibile cu materialul b??ului (carbon) pt. a avea acela?i indice de dilata?ie-contrac?ie, cald-rece.
- Garan?ia asupra repara?iei - Life time. (Cât tr?iesc eu)
- B??ul va putea fi exploatat dup? interven?ia mea, f?r? nici o menajare sau rezerv?, întocmai ca unul nou.

Condi?ia necesar? ?i suficient? ca s? discut?m mai multe, este s? v? prezenta?i la mine cu b??ul rupt. Nu accept intermediari sau transportatori-curieri. Predarea ?i preluarea se face personal. Odat? ce v?d b??ul ?i fac m?sur?torile, pot s? v? înmânez o list? ampl? cu materialele necesare repara?iei si nu ave?i nimic de plat? la mine, sau pute?i opta pentru varianta în care s? utilizez materialele mele ?i nu mai ave?i nici o b?taie de cap, ve?i lua b??ul reparat în intervalul de timp convenit împreun?. La mine nu exist? întârzieri!

Nu a?i declarat în profilul dv. de utilizator localitatea din care sunte?i, a?a c? dac? nu sunte?i din împejurimile Re?i?ei, pute?i s? ignora?i mesajul de fa?? ?i nu va exista un dialog ulterior. Altfel, dac? se îndeplinesc condi?iile enun?ate mai sus, lu?m leg?tura mai la iarn?, pe mesageria privat? ?i rezolv?m problema.

Numai bine!

Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 01 Oct 2018, 14:33

P.S.

Am uitat s? precizez în postarea anterioar?, c? orice eventual? interven?ie asupra zonei rupte, fie contaminarea cu adeziv, fie scurtarea, chiar ?i cu 1 mm, îmi anuleaz? orice ?ans? de reu?it?. E nevoie de ruptura ,,curat?", la forma în care s-a produs. Am nevoie de toate fibrele sau fasciile rezultate din rupere, ca s? le recombin ?i s? refac aliniamentul original.

Inten?ia mea ini?ial? era s? v? trimit mesaj privat, dar am încurcat ,,borcanele". E bine ?i a?a...

Rew.

nelutu_pescaru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nelutu_pescaru » 01 Oct 2018, 16:57

Va salut si va multumesc tare mult pentru informatiile oferite si intentia de a salva o cauza ..rupta"
Va dati seama ca se poate repara..asta o stie toata lumea...dar pentru mine este un motiv de a mai schimba cate ceva...ca de...asa mai schimbam noi lansetele..din plictiseala si cautam tot felul de motive...ca a lu altu'e mai buna.
Aviz celor care vor aceasta lanseta...colegul nostru s a oferit sa o faca pescuibila din nou.
Multumesc inca o data. Numai bine.

nelutu_pescaru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nelutu_pescaru » 12 Oct 2018, 05:47

Valabil. 400 ron

nelutu_pescaru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nelutu_pescaru » 13 Oct 2018, 10:35