St. Croix Legend Tournamentâ„¢ Bass Casting Rods

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

St. Croix Legend Tournamentâ„¢ Bass Casting Rods

Mesaj de daspinningmaster » 31 Oct 2011, 16:55

Salutare,

A folosit cineva vreun model din gama asta de lansete?

Pe mine ma intereseaza modelul LTBC73XHF, dar in caz ca nu a pus nimeni mana pe el m-ar interesa cateva pareri si despre alte modele din gama.

Multam fain.
Fire zmucite!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 31 Oct 2011, 17:46

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 31 Oct 2011, 18:21

Am un LTB de cast, modelul de jerkbait, cel vechi de 6.6.

e cel prezentat aici:

http://www.tackletour.com/reviewstcroixltjerkbait.html

personal sunt foarte multumit de el, imi place chiar mai mult decat cel de 6.8 tot Medium da Xtrafast (pe care il am da in varianta de spin).

Oricum, vad ca la seriiile noi au umblat la lungimi, deci s-ar putea sa fie alta mancare de peste. Plus noua rasina din componenta....

LE - nu inteleg ce cauta la vanzari cumparari anuntul asta :lol: probabil trebuie mutata la echipamente....
Imagine

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 31 Oct 2011, 22:28

Merci Costi de raspuns, intr-adevar din viteza am pus topicul in categoria gresita, daca poate cineva sa il mute e OK.

Acum, din ce vad eu in review-ul de pe tackle lanseta ta e din aceeasi generatie cu cele care sunt acum la reducere pe Cabelas.

Tot din generatia lor e si batul pe care il vreau eu de jiguri grele, voiam sa stiu cat daca "fast-ul" seriei e chiar fast sau e un moderate fast si cam ce rezerva de putere are, in rest nu ma intereseaza mare lucru.
Fire zmucite!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 31 Oct 2011, 22:47

Eu zic ca da... sunt chiar fast. Rezerva de putere este... pana acum nu am scos monstii cu nici unul din ele... cu cel de spin recordul e mreana de 3.5 si salau la fel... iar la cel de cast are ceva mai grei da pe balta nu pe curgatoare.... si amandoua puteau mai mult...

Ca sa vezi aprox. cum sunt... uite cum lucreaza cel de spin Xfast:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=13221

cel de cast e mai bland.. parca mai pe mana mea... nu prea ma inteleg eu foarte bine cu astea xfast
:lol: :lol:

Oricum ce vrei tu e extra Heavy... fata de astea ale mele medium, e alta mancare de peste... la ala nu cred ca se pune lipsa rezervei de putere :lol: :lol:
Imagine

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 31 Oct 2011, 23:08

merci mult, da, cred ca e ce imi trebuie. in caz ca o sa pun mana pe el voi reveni cu detalii si impresii.
Fire zmucite!

Scrie răspuns