Sonar piramax 160 portabil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sonar piramax 160 portabil
Sonarul il am de 1 an. Nu prezinta zgarieturi si nu are nicio problema functionala.
Ca si dotari:
- suport
- husa
- acumulator de la producator 12V 7A
- incarcator
- adaptor de la 110V la 220V
- ventuza fixare sonda
Sonarul va fi livrat insotit de ambalajul original. Unitatile de masura sunt feet si grade fahrenheit
Ca si specificatii tehnice:
- 2 conuri (20 respectiv 60 grade)
- putere 100W RMS
- putere 800W PTP
- diagonala monitor 4"
- nu am reusit nicio data sa descarc complet acumulatorul chiar si dupa 1 saptamana de folosinta zi de zi in Delta.
Eu l-am folosit la clonc si... chiar arata tot ce este nevoie. Motivul vanzarii este nevoia de bani pentru a cumpara o barca din fibra.
Pret vanzare 800 lei.
Ca si dotari:
- suport
- husa
- acumulator de la producator 12V 7A
- incarcator
- adaptor de la 110V la 220V
- ventuza fixare sonda
Sonarul va fi livrat insotit de ambalajul original. Unitatile de masura sunt feet si grade fahrenheit
Ca si specificatii tehnice:
- 2 conuri (20 respectiv 60 grade)
- putere 100W RMS
- putere 800W PTP
- diagonala monitor 4"
- nu am reusit nicio data sa descarc complet acumulatorul chiar si dupa 1 saptamana de folosinta zi de zi in Delta.
Eu l-am folosit la clonc si... chiar arata tot ce este nevoie. Motivul vanzarii este nevoia de bani pentru a cumpara o barca din fibra.
Pret vanzare 800 lei.
Bucuresti
Re: Sonar piramax 160 portabil
Acesta-i sonarul: http://www.totalfishing.ro/sonar-hummin ... -8073.html atat doar ca al meu este varianta portabila 

Bucuresti
Exista varianta de vanzare: sonar, sonda, acumulatorul 600 lei usoooor discutabil, iar suportul, husa, incarcatorul si ventuza sa le pastrez.
Bucuresti
Sa clarirific:
Suportul este o chestie deosebit de stabila si utila venita la pachet odata cu cumpararea sonarului. Acesta este "prins" in husa de transport.
Husa este originala Himminbird si serveste atat pentru transportul comasat al tuturor accesoriilor (sonda cu cablul aferent, ventuza, acumulator), transport deosebit de comod, si o protectie la transport, respectiv la razele solare in functionare ("capacul" serveste si ca parasolar).
Ventuza are rolul de a fixa sonda (transducer). Fixarea se poate realiza fie pe oglinda barcii, fie oriunde prezinta interes.
Incarcatorul semnalizeasa prin aprinderea LED-ului verde incarcarea acumulatorului si il "apara" pe acesta impotriva supraincarcarii (fierberii). La incarcarea totala, alimentarea cu energie a acumulatorului este oprita.
Sonarul acesta nu poate fi folosit pentru navomodelele destinate "plantatului".
Pentru cei care se "sperie" de unitatile de masura afisate (adancime si temperatura): pentru adancime, cifra afisata se imparte la 3 (ex. 30 feet inseamna cca 10m). Temparatura... nu-i foarte importanta decat daca vom cauta o termoclina si... pentru asta trebuie un sonar trecut bine peste 1500 euroi.
Sper ca am oferit toate informatiile necesare cerute prin mesaj privat.
La nevoie, se va face o testare LIVE a acestui sonar (in anumite situatiii contra cost).
Suportul este o chestie deosebit de stabila si utila venita la pachet odata cu cumpararea sonarului. Acesta este "prins" in husa de transport.
Husa este originala Himminbird si serveste atat pentru transportul comasat al tuturor accesoriilor (sonda cu cablul aferent, ventuza, acumulator), transport deosebit de comod, si o protectie la transport, respectiv la razele solare in functionare ("capacul" serveste si ca parasolar).
Ventuza are rolul de a fixa sonda (transducer). Fixarea se poate realiza fie pe oglinda barcii, fie oriunde prezinta interes.
Incarcatorul semnalizeasa prin aprinderea LED-ului verde incarcarea acumulatorului si il "apara" pe acesta impotriva supraincarcarii (fierberii). La incarcarea totala, alimentarea cu energie a acumulatorului este oprita.
Sonarul acesta nu poate fi folosit pentru navomodelele destinate "plantatului".
Pentru cei care se "sperie" de unitatile de masura afisate (adancime si temperatura): pentru adancime, cifra afisata se imparte la 3 (ex. 30 feet inseamna cca 10m). Temparatura... nu-i foarte importanta decat daca vom cauta o termoclina si... pentru asta trebuie un sonar trecut bine peste 1500 euroi.
Sper ca am oferit toate informatiile necesare cerute prin mesaj privat.
La nevoie, se va face o testare LIVE a acestui sonar (in anumite situatiii contra cost).
Bucuresti
Eugen, si la temperatura este simplu. Daca este in 'F scazi 30 si imparti la 2. obtii cu aproximatie 'C Diferenta este de 0,5-1,5'C incepand de la 10 pana la 30'C.
Pachet complet 750 lei, varianta redusa 550 lei (varianta asta include si ventuza de prindere).feugen scrie:Exista varianta de vanzare: sonar, sonda, acumulatorul 600 lei usoooor discutabil, iar suportul, husa, incarcatorul si ventuza sa le pastrez.
Bucuresti
Sonarul in suport cu husa. In spatele lui se afla acumulatorul.

Bucuresti