parere
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: parere
Pacat sa tai joarda in doua bucati , mare pacat .
E MARE PACAT SA O CIOPARTESTI, mai bine vinde-o si ia-ti alta din 2 bucati. 
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
- crapmaniacul
- veteran

Blancul este de fibra deci si asa nu are si nu i se cere o senzitivitate iesita din comun, fapt ptr care poti taia blancul linistit, poti lasa prejudecatile de-o parte cred eu. Conditia este ca intreaga operatiune sa fie facuta cu grija si migala de catre cineva dibaci care a mai facut asa ceva, ca sa iasa lucrarea si aspectuoasa si rezistenta.
Se pune un spigot bine ales pe masura si se ranforseaza ambele imbinari dar nu exagerat.
Se pune un spigot bine ales pe masura si se ranforseaza ambele imbinari dar nu exagerat.
crapmaniacul scrie:Blancul este de fibra deci si asa nu are si nu i se cere o senzitivitate iesita din comun, fapt ptr care poti taia blancul linistit, poti lasa prejudecatile de-o parte cred eu. Conditia este ca intreaga operatiune sa fie facuta cu grija si migala de catre cineva dibaci care a mai facut asa ceva, ca sa iasa lucrarea si aspectuoasa si rezistenta.
MAI BINE NU!!!!!
Sava are pe blog-ul lui un articol foarte intetesant despre modificatea unui blanc dintr-o bucata in unul din doua bucati. Poti sa-l iei ca referinta si atunci cred vei lua cea mai buna decizie. Asta depinde de tine daca vrei o parere specializata sau numai o parere.
SUCCES
SUCCES
- crapmaniacul
- veteran

Am spus ceea ce cred in ideea ca proprietarul isi doreste insistent din ce a lasat de inteles aceasta operatie. Se poate face aceasta transformare de catre un rodbuilder experimentat, nu este un sacrilegiu atat de mare ptr o lanseta dintr-o bucata. Un spigot potrivit cu atentie mare se poate face dintr-o lanseta ieftina, de sacrificiu, cu o conicitate similara cu lanseta ce se doreste a fi modificata. Nu stiu de ce sunteti asa de reticenti asupra acestei modificari.
Au crapat blancuri si in mana rodbuilderilor experimentati!crapmaniacul scrie:Am spus ceea ce cred in ideea ca proprietarul isi doreste insistent din ce a lasat de inteles aceasta operatie. Se poate face aceasta transformare de catre un rodbuilder experimentat, nu este un sacrilegiu atat de mare ptr o lanseta dintr-o bucata. Un spigot potrivit cu atentie mare se poate face dintr-o lanseta ieftina, de sacrificiu, cu o conicitate similara cu lanseta ce se doreste a fi modificata. Nu stiu de ce sunteti asa de reticenti asupra acestei modificari.
"Spigot potrivit" aici incepe distractia!!!!
Daca ai un BMW, nu-l fa decapotabil cu flex-ul!!!