OFERTA SOC-LANSETA ULTRA-LIGHT
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
OFERTA SOC-LANSETA ULTRA-LIGHT
vand lanseta spinning ultra-light shakespeare excursion graphite 1,52m,2-6lb,o am din februarie anul trecut,am folosit-o-n cateva partide,nu prezinta urme vizibile,zgaraeturi sau lovituri,am primit-o din state,noua...se vinde-ntr-un tub rigid cabelas,am folosit-o la clean pe malurile cu copaci...dar si pe lac de acumulare la bibani...ideala la a fi folosita din barca...250 lei...
-
- utilizator constant
Re: OFERTA SOC-LANSETA ULTRA-LIGHT

Respect!
Imi face cu ochiul lanseta! Are numai grafit sau este grafit composit? Am o experienta nasoala cu grafitul. Si care-i pretul?
Imi face cu ochiul lanseta! Are numai grafit sau este grafit composit? Am o experienta nasoala cu grafitul. Si care-i pretul?
-
- utilizator constant
din cate stiu si eu...este graphite,dar...este flexibila pe varf si c-o mare rezerva de putere pe cotor...am gasit odata un filmulet pe youtube c-o reclama la aceasta lanseta...este practic indestructibila,eu in vara anului trecut am scos de pe lacul bicaz 2(doua)setci cu ea...are-o forta incredibila-n prima treime a cotorului si o flexibilitate mare-n ultima treime..spre varf...eu o vand din motive de sanatate...pretul este afisat ..250 lei 

-
- utilizator constant
ofer bonusuri :2 rotative meps XD nr 0 albe,,2 rotative meps XD nr 0 galbene si 2 rotative meps blak fury nr 0...sunt noi,n-au vazut apa !!!
-
- utilizator constant
reducere substantiala....!!!....primul venit,primul servit!!!.........pret de criza..............mihai pristoleanu scrie:ofer bonusuri :2 rotative meps XD nr 0 albe,,2 rotative meps XD nr 0 galbene si 2 rotative meps blak fury nr 0...sunt noi,n-au vazut apa !!!
-
- utilizator constant

reducere substantiala....!!!....primul venit,primul servit!!!.........pret de criza.............mihai pristoleanu scrie:mihai pristoleanu scrie:ofer bonusuri :2 rotative meps XD nr 0 albe,,2 rotative meps XD nr 0 galbene si 2 rotative meps blak fury nr 0...sunt noi,n-au vazut apa !!!

care e pretul de criza ca 250 nu reflecta nici o criza
-
- utilizator constant
...250 lei negociabil......luci01 scrie:care e pretul de criza ca 250 nu reflecta nici o criza
-
- utilizator constant
ULTIMUL PRET...ULTIMA STRIGARE...200LEI!!!