>>> Navionics Platinum+ Harta navigatie Delta Dunarii, Marea Neagra, lacuri, etc.<<<

Description: Harta deltei dunarii, marii negre si a lacurilor din Romania

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Închis
Avatar utilizator
Qnyx
megaboss
megaboss
Mesaje: 358
Membru din: 26 Ian 2014, 20:19
Localitate: Bucuresti
Contact:

>>> Navionics Platinum+ Harta navigatie Delta Dunarii, Marea Neagra, lacuri, etc.<<<

Mesaj de Qnyx » 03 Apr 2023, 16:26

HARTA NAVIONICS PLATINUM+ DELTA DUNARII, MAREA NEAGRA, MAREA AZOV

Cea mai detaliata harta pentru sonare in Romania - include Delta Dunarii cu functii suplimentare fata de varianta Navionics Plus:

Suprapuneri satelit
Vizualizare 3D
Fotografii panoramice ale porturilor si locurilor de parcare
Relief Shading
Sonar Imagery

Conținutul și funcțiile avansate găsite în Navionics+ pentru sonare GPS sunt îmbunătățite cu 3D View, suprapunere prin satelit și fotografii panoramice ale porturilor și locurilor de andocare, precum si a reliefului adiacent.

Acoperire detaliată a lacurilor: Snagov, Bicaz (Izvorul Muntelui), Deltei Dunarii, Dardanelelor, a Mării Marmara, a strâmtorii Bosfor, a Mării Negre, a râului Nipru până la granița cu Belarus/Ucraina, a râului Bug până la Nikolayev, a râului Kuban până la Krasnodar, a râului Dunărea de la Viena până la delta sa. , râul Sava, Canalul Dunăre - Marea Neagră, Lacul Balaton, Lacul Ferto, râul Tisa până la Lacul Tisa și Marea Azov. Acoperirea detaliată include Varna, Constanța, Odesa, Nikolayev, Sevastopol, Mariupol, Taganrog, Temryuk, Novorossiysk, Batumi, Hopa, Samsun, Eregli, Istanbul și Canakkale.

Lista compatibilitati

Relief Shading

Relief Shading oferă o ilustrare multidimensională a topografiei de fund, care poate dezvălui formațiuni ascunse unde peștii se pot ascunde si locatii de scufundare. Harta poseda diferente de nuante pentru evidentierea reliefului, folosind diagrame Platinum+ de înaltă rezoluție - acestea sunt vizibile doar pe sistemele de chartplotter compatibile.

SONARCHART™ SHADING

Creat din datele de contur de înaltă definiție de 50 cm din SonarChart, diferitele nuanțe de albastru dezvăluie modificări în adâncime, evidențiind canalele, pragurile și alte structuri care ajută navigatorii să obțină rapid o mai bună cunoaștere a situației și oferă pescarilor indicii vizuale clare pentru a identifica structura de exploatare a peștilor.

Pret - 490 lei

Contact prin mesaj privat sau o743 o4o o17

*cumparatorul plateste transportul.

Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine Imagine






Închis