Mulineta Quantum Smoke Speed Freak SL25SFPTiA

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Toi Geo
utilizator nou
utilizator nou
Mesaje: 15
Membru din: 16 Apr 2019, 00:09

Mulineta Quantum Smoke Speed Freak SL25SFPTiA

Mesaj de Toi Geo » 16 Apr 2019, 12:06

Pret :700 lei..........Nr.0764547809 Mulineta a fost pescuita trei partide la bass,pretul de achizitie in magazin este de 1280 lei,insa nu prea se mai gaseste in magazine.Mulinetele Smoke Speed Freak de la Quantum se remarca prin mersul fin al rotorului, in prezentarea nalucii, si putere a angrenajului in situatii critice. Rulmentii, 10 la numar, din otel inoxidabil si capsulati, reduc la minim frecarea si vibratiile din timpul recuperarii.
Discurile de ceramica din componenta sistemului de franare ajuta foarte mult la disiparea caldurii din timpul drilurilor prelungite in care se suprasolicita frana de lucru. Corpul mulinetei este construit dintr-o singura bucata de aluminiu, prelucrat prin tehnolgia CNC, gandit pentru a tine perfect aliniate toate componentele interne cat si sa ofere o etanseitate perfecta.
Rotorul mulinetei este construit integral din fibra de Carbon C4FL, dezvoltat special de Quantum, care se traduce prin combinatia de polimer cu fibra de carbon, rezultand un rotor foarte usor, detaliu foarte important pentru o mulineta cu greutate redusa.- 10 rulmenti
- raport de recuperare:6.2:1
- greutate:220g

Scrie răspuns