Eu unu sincer nu am observat nimic... speram sa fie bine ...pokemonu scrie:Danu, am vb pe privat. Zippo urmeaza sa ne spuna daca are probleme sau nu, spune ca are ceva la antirevers, dar nu scapa mereu, ci doar uneori. Impecabila cum a plecat de la tine a ajuns la el. Nu a facut nimeni puzzle cu ea sa o desfaca si sa o monteze la loc cu vreo piesa lipsa, plus ca nu a dat la peste cu ea, daca observi anuntul l-am postat pentru om imediat ce a luat-o de la tine,....poti verifica data. In fine sa speram ca nu e o problema cu ea
Mulineta cast Abu Garcia Blue Max
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Mulineta cast Abu Garcia Blue Max
Salutare,
De cum am primit-o, am vrut sa vad cum merge. fara a o pune pe o lanseta. Cat am manevrat-o , 3-5 minute, mi-a scapat o data. Dupa ce am ajuns acasa cu ea si am montat-o pe o lanseta, am vrut sa lansez de cateva ori (chiar daca nu am inca o varga de casting) pe uscat sa vad cum merge ; dupa vre-o 4-5 aruncari , a mai scapat o data. Daca nu am avut niciodata, nu stiu cu ce se mananca, dar am vorbit cu cineva care repara mulinete si mi-a spus ca n-ar trebui sa fie o problema prea mare.
Acum trebuie sa ajung eu la el sa o vada- poate in acest sfarsit de saptamana. Va voi informa daca are ceva ( ca fapt divers).
PS :Nu am vrut sa reprosez cuiva ceva.
De cum am primit-o, am vrut sa vad cum merge. fara a o pune pe o lanseta. Cat am manevrat-o , 3-5 minute, mi-a scapat o data. Dupa ce am ajuns acasa cu ea si am montat-o pe o lanseta, am vrut sa lansez de cateva ori (chiar daca nu am inca o varga de casting) pe uscat sa vad cum merge ; dupa vre-o 4-5 aruncari , a mai scapat o data. Daca nu am avut niciodata, nu stiu cu ce se mananca, dar am vorbit cu cineva care repara mulinete si mi-a spus ca n-ar trebui sa fie o problema prea mare.
Acum trebuie sa ajung eu la el sa o vada- poate in acest sfarsit de saptamana. Va voi informa daca are ceva ( ca fapt divers).
PS :Nu am vrut sa reprosez cuiva ceva.
Salutare,
Azi am primit mulineta de la persoana de care va spuneam-mulineta nu avea nimic, decat ceva vasilina mai veche , intarita pe nu stiu ce bile de la antirevers. Nu a trebuit decat sa o curete putin si sa-i puna putin ulei.Imediat cum am ajuns de la lucru am si dat o fuga cu mulineta pe malul apei si bineanteles cu lanseta potrivita (cred)- o Abu Garcia Lure Mania de 1,9m. Mulineta se comporta foarte bine , numai cel care o foloseste este PRAF.
Cred ca in 2 ore cat am stat la garla, am facut peruci pentru toti cheliosii din oras. Norocul meu a fost ca am vazut cu ceva vreme in urma care este metoda ce-a mai buna de a descurca firul.
Pot sa spun ca in aceasta perioada scurta de pescuit voi folosi vechea lanseta de spining. Dupa ce va incepe iar prohibitia , ma voi duce cu ea la apa numai cu o lingurita fara ancora si cu cateva lesturi de diferite gramaje pentru antrenament. Sper totusi sa cunosc pe cineva care sa-mi arate exact cum se foloseste o lanseta de casting. Oricum nu renunt asa usor.

Azi am primit mulineta de la persoana de care va spuneam-mulineta nu avea nimic, decat ceva vasilina mai veche , intarita pe nu stiu ce bile de la antirevers. Nu a trebuit decat sa o curete putin si sa-i puna putin ulei.Imediat cum am ajuns de la lucru am si dat o fuga cu mulineta pe malul apei si bineanteles cu lanseta potrivita (cred)- o Abu Garcia Lure Mania de 1,9m. Mulineta se comporta foarte bine , numai cel care o foloseste este PRAF.
Pot sa spun ca in aceasta perioada scurta de pescuit voi folosi vechea lanseta de spining. Dupa ce va incepe iar prohibitia , ma voi duce cu ea la apa numai cu o lingurita fara ancora si cu cateva lesturi de diferite gramaje pentru antrenament. Sper totusi sa cunosc pe cineva care sa-mi arate exact cum se foloseste o lanseta de casting. Oricum nu renunt asa usor.
E bine cand se termina cu bine. Si prietenul Mihai a avut un moment cand l-a luat valul cu castul, dar cand s-a trezit cu mulineta in mana.....si-a dat seama ca i se potriveste mai bine una clasica...
Numai bine, sa te bucuri de ea cat vrei...pana o schimbi cu una mai buna

Numai bine, sa te bucuri de ea cat vrei...pana o schimbi cu una mai buna
E foarte simplu....Doar ca trebuie sa o reglezi pentru fiecare naluca pe care o folosesti... pentru incepu strange franele la maxim... pui naluca... si eliberezi frana de tambur... nu cea magnetica ... incet pana cade naluca si cand atinge pamantul sa nu se desire firul... Bun... asta e primul lucru... apoi fa aruncari usoare... nu smuncite... stand cu degetul pe tampur pregatit sa opresti firul ....daca mai ai nevoie de sfaturi ... te pot ajuta oricand...zippo47 scrie:Salutare,
Azi am primit mulineta de la persoana de care va spuneam-mulineta nu avea nimic, decat ceva vasilina mai veche , intarita pe nu stiu ce bile de la antirevers. Nu a trebuit decat sa o curete putin si sa-i puna putin ulei.Imediat cum am ajuns de la lucru am si dat o fuga cu mulineta pe malul apei si bineanteles cu lanseta potrivita (cred)- o Abu Garcia Lure Mania de 1,9m. Mulineta se comporta foarte bine , numai cel care o foloseste este PRAF.![]()
Cred ca in 2 ore cat am stat la garla, am facut peruci pentru toti cheliosii din oras. Norocul meu a fost ca am vazut cu ceva vreme in urma care este metoda ce-a mai buna de a descurca firul.