numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
chuby man
- veteran

Stai jos scrie:stiu ca e superior spinningul la capitolul UL, am multi ani de pescuit la spinning. Lansezi mai mult si mai lejer, insa la precizie poate sa egaleze bait-ul. Baitcast UL e pentru cine vrea si poate sa se chinuie putin pentru o altfel de senzatie.
Daca i-ti place atat de mult pescuitul cu echipament de bait incat insisti sa-l folosesti si acolo unde nu-si are rostul este treaba(placerea ta).
De asta este atat de frumos pescuitul, ca exista atatea posibilitati.
Fir intins!

-
horia flucus
- veteran

chuby man scrie:horia flucus scrie:De spin sau cast?
Dl. Horia, vad ca nu sunteti familiarizat cu lansetele Major Craft, cu atat mai putin cu cele UL.
BPS= Basspara Spinning
6'6"=1.98m
UL=ultralight; 1/32-3/16=0.5-5g
Cu tot respectul Dl Horia, cum ar putea sa fie de cast o lanseta ultralight, care ar trebui sa lanseze greutati cuprinse in intervalul 0,5-2.5g (o adevarata lanseta UL)
Sincer nu cred ca sa inventat inca multiplicatorul care sa poata arunca un microvobler de 1g.

Buna,
Multumesc pentru "scolarizare" si aprecierile tale foarte pertinente si documentate in domeniul lansetelor UL de cast!!!
Apropos, detin o lanseta de cast custom care arunca decent voblere peste 2 grame. Cautam ceva pentru plastic dar se pare ca am gresit postarea.
Si un sfat, nu te mai apuca sa faci judecati de valoare fata de potentialii cumparatori fara sa-i cunosti. Risti sa ratezi vanzarea.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
vali stratonov
- veteran

Si un sfat, nu te mai apuca sa faci judecati de valoare fata de potentialii cumparatori fara sa-i cunosti. Risti sa ratezi vanzarea.
Corecta observatia ....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
chuby man
- veteran

vali stratonov scrie:Si un sfat, nu te mai apuca sa faci judecati de valoare fata de potentialii cumparatori fara sa-i cunosti. Risti sa ratezi vanzarea.
Corecta observatia ....

O marfa buna se vinde singura, iar daca dai toate detaliile nu mai exista riscul ca cel care cumpara sa aleaga gresit si apoi sa afirme ca a fost inselat
Pentru Basspara cast puterea minima de aruncare este de 3/16 oz, nu 1/32
Daca Dl. Horea ar fi cunoscut seria respectiva ar fi stiut asta, eu ma interesez direct de la sursa inainte de a cumpara si tot gresesc
Sunt sigur ca Dl Horea nu a fost niciodata interesat de Basspara (este poate cea mai ieftina serie Major Craft)
Credeti ca cineva care are o lanseta custom, mai poate fi interesat de entry level?

-
horia flucus
- veteran

Chiar ma interesa, daca era de cast si daca era dintr-o singura bucata. Necunoscand modelul am cerut informatii de la vanzator.
Ce a fost rau in asta?
Vanzare buna!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
chuby man
- veteran

horia flucus scrie:Chiar ma interesa, daca era de cast si daca era dintr-o singura bucata. Necunoscand modelul am cerut informatii de la vanzator.
Ce a fost rau in asta?
Vanzare buna!
Eu v-am spus tot ce stiu despre lanseta, poate mai mult decat va interesa, v-am mintit cu ceva?
Nu cred ca cineva cu experienta dv. nu si-a dat seama ce inseamana BPS-662UL, asta trebuie sa-i traduci unui novice ca mine nu cuiva cu experienta dv. I-mi cer scuze daca v-am "scolarizat"; daca intr-adevar nu stiati, inseamna ca v-a folosit ceea ce v-am spus
Apropos, o lanseta Basspara care v-ar putea interesa are codul MC: BPC-63ML; este de cast, dintr-o bucata si cea mai light din seria Basspara
Va doresc fir intins chiar si pe multiplicator

-
chuby man
- veteran

Sunt interesat si de un schimb cu o lanseta UL daca este de la Colmic (Trout Area Elisium 1.83m 0.5-2.5g), cu diferenta din partea mea...

-
chuby man
- veteran

Momentan, lanseta este rezervata.

-
chuby man
- veteran

Revine la vanzare. Cred ca e potrivita pentru jiguri mici; e relativ rigida si incredibil de senzitiva pentru clasa ei(mai senzitiva decat TX Cormoran sau Professional de la Favorite) Are mandrina si inele Fuji (O-ring), blancul fiind Toray. Producatorul spune ca ar fi extra-fast si UL (0.5-5g). Eu zic 2-7g si actiune fast. Lanseta este ca si noua, a fost pe balta doar de 2 ori pt teste. Nu am reusit nici o captura cu ea; deci nu va pot spune cum se comporta in drill.

-
chuby man
- veteran

Ma intereseaza si schimburi cu lansete pt pastrav gen Herakles Area Trout, lansetele mai puternice nu ma intereseaza; vreau ceva SUL sau XUL si mai elastica (Basspara este cam rigida pt. pastrav).