Ne dai si niste explicatiiIujin scrie:Fiindca am gresit topicul sa trecem aici: Bila neagra pentru userul leowb.
LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
ANDREI RIGA
- veteran

Si eu ma gandesc ca ar putea fii o neintelegere la mijloc. Il cunosc bine, de asemenea si ma indoiesc ca a facut ceva nasol intentionat.Iujin scrie:Fiindca am gresit topicul sa trecem aici: Bila neagra pentru userul leowb.
Cei care il cunosc sa il intrebe pe el direct.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!
-
ANDREI RIGA
- veteran

Nu este normal sa te plangi de ceva fara sa dai detalii. Inseamna ca nu e chiar asa de mare problema daca nu faci publica problema. 
Am auzit numai lucruri bune despre acest baiat. Asta reiese si din acest forum daca ii sunt urmarite postarile.
Nu vreau sa-i iau apararea in niciun fel, sa nu se inteleaga asta , pentru ca nu l-am vazut in viata mea. Daca cumva a facut o greseala, asta ar fi problema lui si ar da explicatii singur, nu?
Mi se pare aiurea sa acordati un calificativ negativ si sa nu va expuneti punctul de vedere. Am inteles, are bila neagra, dar pentru ce?
Nu vreau sa-i iau apararea in niciun fel, sa nu se inteleaga asta , pentru ca nu l-am vazut in viata mea. Daca cumva a facut o greseala, asta ar fi problema lui si ar da explicatii singur, nu?
Mi se pare aiurea sa acordati un calificativ negativ si sa nu va expuneti punctul de vedere. Am inteles, are bila neagra, dar pentru ce?
Am vorbit cu el vineri seara la telefon pentru un pachet de voblere, am ajuns la o intelegere si urma sa ii transmit prim mp adresa. Neavand acces la net, i-am trimis adresa duminica seara. Am primit raspunsul ca pachetul respectiv s-a dat, asta dupa ce eu i-am trimis adresa. Avea nr de tel al meu, avea mp.... Din punctul meu de vedere este o persoana care nu isi respecta cuvantul. E o chestie de principiu si de onoare.
Interesant, primul mesaj si deja esti avocat.Vlad S. scrie:Nu este normal sa te plangi de ceva fara sa dai detalii. Inseamna ca nu e chiar asa de mare problema daca nu faci publica problema.
...cu pozele sta mai rau , are doar una , dar mesaje are mai multe ...665 buc.Iujin scrie:Interesant, primul mesaj si deja esti avocat.Vlad S. scrie:Nu este normal sa te plangi de ceva fara sa dai detalii. Inseamna ca nu e chiar asa de mare problema daca nu faci publica problema.
...oare e avocat ?
Scuze pentru mesajul anterior, vad ca imi face feste netu, cel despre VladS.