LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
florin s
utilizator constant
utilizator constant

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de florin s » 06 Iul 2012, 19:09

S.G. DRILL scrie:eu chiar azi am primit voblerele de la worm_, pot sa spun ca a fost prima tranzactie cu el si nu am avut nici o problema :respekt: din partea mea recomand 100% :respekt:
din partea voastra............. :?: :?: :?:
Sa stiti ca baiatul are unele probleme de comportament altfel nu ar iesi fum fara foc. Bogdan Sandulescu este actualul user worm_ si fostul user bogdan1sand. Am avut si eu unele neplaceri cu el dupa cum au avut si altii.
http://www.rapitori.ro/forum/mersi-fratilor-t17085.html

vaga aurel
veteran
veteran

Mesaj de vaga aurel » 06 Iul 2012, 20:13

Re: stradic

Dată expediere: Mar Iul 03, 2012 1:37 pm
Expeditor: worm_
Destinatar: vaga aurel
chiar am plecat in aceea zi la pescuit de dimineata si mesajele le am citit de pe telefon...chiar am si vb cu cel de la curier sa lase pachetul la sediu ca o sa merg sa il ridic de acolo...eu chiar am vrut mulineta aia dar asta e acuma daca s-a intamplat ce s-a intamplat stiu ca eu sunt vinovat o sa merg la banca si o sa pun banii corect e sa nu iesi tu in pierdere ci eu na pai ne mai auzim si sa stii ca nu sunt chiar asa cum ai scris pe acolo dar na poate si eu as fi actionat asa la nervi o zi faina sa ai si ne mai auzim ..te sun dupa ce ti am pus dinero

worm_
junior member

O tot "frecam" cu argumente pro si contra. Cititi mesajul de mai sus si data la care a fost primit! Daca era un om de cuvant facea exact cum a scris...asteptarea e dulce, nici nu am avut pretentii de la el. In continuare "afaceri placute" cu acest domn. numa-bine!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Iul 2012, 20:49

florin s scrie:Sa stiti ca baiatul are unele probleme de comportament altfel nu ar iesi fum fara foc. Bogdan Sandulescu este actualul user worm_ si fostul user bogdan1sand. Am avut si eu unele neplaceri cu el dupa cum au avut si altii.
http://www.rapitori.ro/forum/mersi-fratilor-t17085.html
bogdan1sand - Bogdan Sandulescu - worm_ :lol:

Atat va spun: ATENTIE mare cu acest individ ! :wink: Dupa ce a fost prins cu mata in sac, si'a facut alt cont. Oare de ce? :roll:

ADMINI : ati dat drumu' la clone?

vaga aurel
veteran
veteran

Mesaj de vaga aurel » 10 Iul 2012, 15:59

Am primit astazi, contravaloarea transportului dus-intors de la userul worm_, ptr. produsul neridicat. Sunt sigur ca demersul meu nu s-a datorat prezentei la rubrica "lista neagra". Consider ca gestul lui a fost unul "umanitar", constiinta fiind cea care l-a indemnat la un asemenea"gest". Ca orice poveste si a mea a avut introducere, cuprins si incheiere! :oops: Concluzia o trageti dvs....la rece(chiar si cu o bere :bere: Cu stima si fir intins.

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 11 Iul 2012, 16:54

Atentie la userul manfreD
A vrut sa cumpere de la mine ceva, m-a rugat sa ii pastrez cateva zile pachetul de gume iar apoi, in ziua in care trebuia sa i-l pun la posta mi-a confirmat ca le vrea in continuare si ca imi trimite banii intr-o ora.Norocul a facut sa nu pot ajunge chiar atunci la posta sa ii depun coletul, pentru ca, dandu-i un mesaj mai tarziu pe telefon sa il intreb daca a gasit MP-ul cu contul(mai devreme la telefon imi spusese ca nu mai gaseste nr de cont)...a uitat sa mai raspunda.Stiam deja ca a citit MP-ul, pentru ca nu mai era in expediate, dar mi-a mirosit ceva,pentru ca mi-am verificat contul bancar prin internet.
Sper in naivitatea mea sa fi fost doar o neintelegere si omul, pe nume Damian George Adrian,din Vaslui chiar nu a putut ajunge la posta, si nici nu a putut raspunde la telefon...
Suma nu era mare,dar gestul conteaza...si o pot pati altadata si altii...
Intotdeauna C&R

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 14 Iul 2012, 12:31

Aveti grija cu userul 'vazari' M-a zapacit cu o bologneza. Prima data am stabilit ca facem un schimb cu un Maver Nembo Am stabilit sa ne intalnim in Bucuresti, cand am ajuns imi spune ca a vandut Maverul. In fine i-am aratat bologneza ,nu i-a convenit cum sunt puse inelele, am stabilit cu el sa le pun din nou asa cum vrea el, inclusiv culoarea matisajului si pretul,urmand sa ne intalnim peste o saptamana in Bucuresti sau sa-i trimit bologneza prin cineva. A uitat sa mai raspunda la telefon, iar dupa ce am insistat ceva timp mi-a raspuns si a inceput cu tot felul de minciuni. Aveti grija cum discutati cu el cand vrea sa cumpere ceva. Ca vanzator nu pot sa ma pronunt in privinta lui dar cred ca e la fel de neserios. Cred ca era mai simplu sa-mi spuna ca nu mai vrea sa o cumpere invocand orice motiv chiar si culoarea batului. Numele lui este Andu-Razvan din Bucuresti.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 14 Iul 2012, 16:07

Vreau sa il "reclam" pe Ionut The Carp !

Iau de la el un bat UL, despre care el spunea ca prinde bibani domne...prinde prinde....
asa ca il primesc, tot fain, ii pun un 014 si un Mepps de 0 ...si dai in ei....
si la un moment dat....hopa :

Imagine

Auzi la el...sa trebuiasca sa ma chinui io in drill, sa trebuiasca sa apelez la stationaristi pt minciog lung si alte injosiri din astea :twisted: :twisted: :twisted:

PS : Asta asa, sa ne mai descretim fruntile :twisted:

In rest despre Ionut, doar la celalalt topic :respekt:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 14 Iul 2012, 16:36

''Ba, dar esti ''retardat rau''. Cum ai putut ''ba'' sa prinzi asa cceva cu un bat petru bibani??? N-ai vorbit si tu cu ei inainte sa stea in zona numai bibanii aia mici? Acestea fiind spuse eu cred ca reclamatia ta este subiectiva. Ii sugerez lui ionut sa-ti mai ceara ceva bani sau macar o bere

Frumoasa captura si drilul cred ca pe masura. :shock: :twisted: :wallbash:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Iul 2012, 18:53

Cere-ti banii inapoi si returneaza lanseta :lol:
Fain pestocul,bravo :wink:

MuskMd
veteran
veteran