Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
asta am patit-o si eu , acum vreo 2 ani. exact la fel.fishi scrie:Barbu Cosmin scrie:Bogan 82 cand am cumparat de la tine si ti-am bagat bani in cont a fost OK,te bagi in seama cu rezervari si tu nici nu ai bani sa treci strada,lasa pe alti sa vorbeasca care a cumparat de la mine si dupa aceea mai vorbim, ROG pers care au cumparat de la mine sa scrie ce om sunt dupa aceea mai vorbim,am mai avut doua buc la alea de ce nu ai mai zis nimica
apropo's de ce fel de om esti......cand trimiti unui om un mesaj in felul asta,,
Re: Salut
Dată expediere: Joi Noi 24, 2011 10:24 pm
Expeditor: Barbu Cosmin
Destinatar: fishi
Da au ajuns(pozele),ma gandesc si o sa-ti dau un raspuns
incerca sa dai si raspunsul!!!
Este dovada de nesimtire sa pui un om sa faca poze unui produs(din toate pozitiile) si tu sa nu catadicsesti sa dai un raspuns,negativ sau orice fel!
imi pare rau pt patania ta si individul merita strans de c...ie, dar.........Blue_Fox scrie:..............Vara asta am lucrat ca student (a se citi sclav) in Grecia ca sa imi iau printre altele, si doua mulinete Shimano JDM si ...............................................
.......................................................
500 de euro pentru mine ca student is bani multi, mai ales ca mi-am rupt spatele pentru ei,.................
Probabil e vorba despre : http://www.drill.ro/ ... asta da reclamajackspinner scrie:Drill astia ce fel de club e ?
adiwolf scrie:imi pare rau pt patania ta si individul merita strans de c...ie, dar.........Blue_Fox scrie:..............Vara asta am lucrat ca student (a se citi sclav) in Grecia ca sa imi iau printre altele, si doua mulinete Shimano JDM si ...............................................
.......................................................
500 de euro pentru mine ca student is bani multi, mai ales ca mi-am rupt spatele pentru ei,.................
frate, esti student, muncesti de rupi si dai 500 euro pt niste mulinete?
sory, dar situatia mi se pare cer putin hilara, ciudata si anormala pentru un student in ziua de astazi![]()
sper sa iti recuperezi banii vreodata.
p.s. eu cand vreau sa scap de cineva, il imprumut cu ceva - garantat nu il mai vad la culoare pe individ - pur si simplu am un procent de 100%
Poate se autosesizeaza, multi membrii au cont pe aici, desi acum au alte prioritati mai importante, decat sa stea pe net...nucus scrie:Cei de la clubul Drill ce vina au ???Pentru matrapazlicurile facute s-ar putea sa zboare de la drill ! Clubul trebuie anuntat ...