LANSETA JIG
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
LANSETA JIG
Se vinde lanseta Energteam ZANDER JIG jig 240 Fast.
Azi a sosit pe curier, nu am folosit-o nici o secunda, este in tipla.
Din motive nefericite pentru mine, trebuie sa o vand. Asa e cand faci bine.
Am luat-o pentru cineva care acum nu mai are bani.........asta este, am mai platit si curierul.
Pretul de achizitie a fost de 142 lei
Pretul de vanzare este tot 142 lei.. pentru doritori pot fotografia factura......
Descriere
Lanseta EnergoTeam Zander Jig Fast 2.40m
Ideala pentru pescuitul cu naluci moi, Zander Jig este o lanseta din doua segmente construita cu o rezerva de putere impresionanta, dar si cu o actiune extrem de rapida. Foarte comoda in mana, datorita manerului din pluta slefuit perfect. Conicitatea manerului asigura totodata o priza perfecta, atat de necesara in timpul inteparii.
Este stiut faptul ca, in pescuitul cu naluci moi, timpul de reactie este extrem de important, mai ales datorita vitezei cu care salaul ataca. Aici, un rol important îl are blancul, care are trebuie sa semnalizeze cat mai fidel, nu doar atacul pestelui, ci si structura substratului sau chiar obstacolele pe care le intalnim in timpul recuperarii.
Zander Jig este o lanseta cu o greutate redusa, ceea ce permite efectuarea unei multitudini de tehnici de recuperare. Este recomandata utilizarea in combinatie cu fire multifilament (textile).
Caracteristici:
Lungime: 2,40 m
Actiune: Rapida
Mandrina: Standard DPS
Maner: pluta
Lungime transport: 127cm
Segmente: 2
Blank: Carbon IM10
Greutate: 138g
http://xxx.ro/pescuit-la-rapit ... clone.html?
Azi a sosit pe curier, nu am folosit-o nici o secunda, este in tipla.
Din motive nefericite pentru mine, trebuie sa o vand. Asa e cand faci bine.
Am luat-o pentru cineva care acum nu mai are bani.........asta este, am mai platit si curierul.
Pretul de achizitie a fost de 142 lei
Pretul de vanzare este tot 142 lei.. pentru doritori pot fotografia factura......
Descriere
Lanseta EnergoTeam Zander Jig Fast 2.40m
Ideala pentru pescuitul cu naluci moi, Zander Jig este o lanseta din doua segmente construita cu o rezerva de putere impresionanta, dar si cu o actiune extrem de rapida. Foarte comoda in mana, datorita manerului din pluta slefuit perfect. Conicitatea manerului asigura totodata o priza perfecta, atat de necesara in timpul inteparii.
Este stiut faptul ca, in pescuitul cu naluci moi, timpul de reactie este extrem de important, mai ales datorita vitezei cu care salaul ataca. Aici, un rol important îl are blancul, care are trebuie sa semnalizeze cat mai fidel, nu doar atacul pestelui, ci si structura substratului sau chiar obstacolele pe care le intalnim in timpul recuperarii.
Zander Jig este o lanseta cu o greutate redusa, ceea ce permite efectuarea unei multitudini de tehnici de recuperare. Este recomandata utilizarea in combinatie cu fire multifilament (textile).
Caracteristici:
Lungime: 2,40 m
Actiune: Rapida
Mandrina: Standard DPS
Maner: pluta
Lungime transport: 127cm
Segmente: 2
Blank: Carbon IM10
Greutate: 138g
http://xxx.ro/pescuit-la-rapit ... clone.html?
Re: LANSETA JIG

Uploaded with ImageShack.us

140 lei...
valabilbogdan_m. scrie:140 lei...
transport inclus..bogdan_m. scrie:140 lei...
135 lei
nimeni,,,, ?bogdan_m. scrie:
135 lei
transport inclus.bogdan_m. scrie:
135 lei
bogdan_m. scrie:o poza cu actiunea lansetei.........................
reclama a bere
130 ron