Jhonson SeaHorse 9,9cp 2T

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

Jhonson SeaHorse 9,9cp 2T

Mesaj de feugen » 04 Ian 2014, 17:47

Jhonson SeaHorse de 9,9cp in 2 timpi cu cizma de 450mm, comanda la mana, avand rezervor, furtun si para de alimentare. Detin acte pentru acesta. Motorul a fost folosit pe o pneumatica de 3,5m pe care a glisat-o fara probleme cu 2 persoane si ceva bagaj. Doresc sa trec la un motor de 15-25cp pe care sa-l pot folosi atat pe aceiasi pneumatica cat si pe lotca din fibra in cazul in care motorul dedicat are nevoie de un "repaus". Lotca fiind pentru cizma lunga, si motorul ei de rezerva va trebui sa fie tot cu cizma lunga. Mi-e total indiferent faptul ca pneumatica necesita cizma scurta.
Poze si clip functionare de luni incolo prin e-mail.
Pret 450 euroi
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Re: Jhonson SeaHorse 9,9cp 2T

Mesaj de feugen » 07 Ian 2014, 11:58

Ieri cand am vrut sa-i fac poze si clip de functionare am constatat ca pompa de apa nu are debitul de racire OK, motiv pentru care l-am dus la "doctor". La ultima folosire in Delta am mers pe un canal plin de vegetatie si, probabil, a aspirat resturi vegetale care s-au uscat si impeller-ul (rotorul) functioneaza defectuos. "Doctorul" va decide daca este nevoie de un alt rotor nou (situatie in care il va inlocui) sau de o simpla curatare. Pozele si clipul vor fi postate dupa ce motorul va fi in perfecta stare de functionare.
Bucuresti

Scrie răspuns