Inel de vârf

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
jackspinner
veteran
veteran

Inel de vârf

Mesaj de jackspinner » 06 Noi 2013, 20:42

Datorita unui incident ( am rupt ultimul tronson ) la un b?? UL am nevoie urgent de un inel de vârf. Diametrul vârfului este de 2 mm.

jancsi81
senior
senior

Re: Inel de vârf

Mesaj de jancsi81 » 06 Noi 2013, 23:07

jackspinner scrie:Datorita unui incident ( am rupt ultimul tronson ) la un b?? UL am nevoie urgent de un inel de vârf. Diametrul vârfului este de 2 mm.
pe total fishing gasesti de toate.

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 07 Noi 2013, 06:20

Rodbuilderii, se poate un mic ajutor?

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 07 Noi 2013, 10:53

daca diametrul interior al tubului vechiului inel nu era mai mic de 1,8 mm poti incerca sa-l largesti putin iar simultan sa smirgaluiesti lacul (eventual si vopseaua) de pe varful tronsonului pe portiunea ce vine in interiorul tubului. In cazul asta nu ti-ar mai trebui alt inel :wink: .

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 07 Noi 2013, 11:30

kingofbeasts

este absolut ok ce spui dar nu ,,pune,, omul la manevre pe care poate nu le stapaneste si risca sa nu-i iasa.

Inelul de varf trebuie sa fie cel putin la fel de inalt ca ultimul inel rezulta ce diametru de pastila ai nevoie in general ineel FST sunt mai joase ca BLAG sau LSG.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 07 Noi 2013, 11:59

mi-am permis sa intervin doar pentru ca am vazut ca omu' se grabeste si n-are ce pierde chiar daca strica inelul . Practic, daca-l strica trebuie sa-si comande unul potrivit dar, oricum trebuie sa faca asta acum iar, daca ii reuseste operatiunea poate folosi batul.
De acord cu tine Cristi la partea cu inaltimea inelului de varf insa acolo eu prefer solutia inelului cu modelul pe gustul meu si cu un numar mai mare al pastilei daca e necesar din mai multe puncte de vedere (pe care nu stau sa le enumar aici).
Ps. @ jack ,daca tot cauti inel pe viitor specifica si dimensiunea pastilei (numarul inelului) si preferintele la materiale constructive si eventual chiar modelul de inel (FST, MNST, LSG etc.) :wink:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Noi 2013, 14:00

In primul rand, daca s-a rupt o bucata mai lunga, deja este compromis toata dispunerea si ar fi necesara repozitionarea inelelor :)....Daca tot o dam in inaltimi si marimi :) Pe de alta parte, omul poate sa isi procure un inel de varf oarecare cu diametrul de tub potrivit sa o monteze "as it is" ....fara inaltimi,diametre, specifice de dispunere in functie de curbura balnkului etc....si sa pescuieasca cu ea asa pana la adanci batraneti....asa ciung cu a devenit( lanseta).

Depinde doar de ce doreste...Cu anestezie sau fara ;) Sfaturi dam cat cuprinde daca e nevoie.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 07 Noi 2013, 14:27

ULK scrie:In primul rand, daca s-a rupt o bucata mai lunga, deja este compromis toata dispunerea si ar fi necesara repozitionarea inelelor :).
nu-i obligatoriu depinde de unde anume i s-a rupt si ce inele in ce dispunere a avut lanseta. ;) La o dispunere clasica y-uri si l-uri daca s-a rupt la primu l de sub top , il poate inlocui pe acesta direct cu top fara a afecta mai deloc performantele lansetei .
Pentru ca omul nu a dat prea multe amanunte si pentru ca parea a sti exact ce vrea si anume doar un inel de varf (dupa cum a pus problema) m-am limitat la a vorbi strict la subiect cu o solutie de avarie urmata de recomandarea de a-si detalia necesitatea.
ULK scrie:...Daca tot o dam in inaltimi si marimi :) Pe de alta parte, omul poate sa isi procure un inel de varf oarecare cu diametrul de tub potrivit sa o monteze "as it is" ....fara inaltimi,diametre, specifice de dispunere in functie de curbura balnkului etc....si sa pescuieasca cu ea asa pana la adanci batraneti....asa ciung cu a devenit( lanseta).

Depinde doar de ce doreste...Cu anestezie sau fara ;) Sfaturi dam cat cuprinde daca e nevoie.
perfect de acord cu tine :respekt: :twisted:

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 08 Noi 2013, 17:46

Rezolvat. Mul?umesc tuturor.

Scrie răspuns