Inel de vârf
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
jackspinner
- veteran

Inel de vârf
Datorita unui incident ( am rupt ultimul tronson ) la un b?? UL am nevoie urgent de un inel de vârf. Diametrul vârfului este de 2 mm.
Re: Inel de vârf
pe total fishing gasesti de toate.jackspinner scrie:Datorita unui incident ( am rupt ultimul tronson ) la un b?? UL am nevoie urgent de un inel de vârf. Diametrul vârfului este de 2 mm.
-
jackspinner
- veteran

Rodbuilderii, se poate un mic ajutor?
- kingofbeasts
- veteran

daca diametrul interior al tubului vechiului inel nu era mai mic de 1,8 mm poti incerca sa-l largesti putin iar simultan sa smirgaluiesti lacul (eventual si vopseaua) de pe varful tronsonului pe portiunea ce vine in interiorul tubului. In cazul asta nu ti-ar mai trebui alt inel
.
-
cristian.ene
- veteran

kingofbeasts
este absolut ok ce spui dar nu ,,pune,, omul la manevre pe care poate nu le stapaneste si risca sa nu-i iasa.
Inelul de varf trebuie sa fie cel putin la fel de inalt ca ultimul inel rezulta ce diametru de pastila ai nevoie in general ineel FST sunt mai joase ca BLAG sau LSG.
este absolut ok ce spui dar nu ,,pune,, omul la manevre pe care poate nu le stapaneste si risca sa nu-i iasa.
Inelul de varf trebuie sa fie cel putin la fel de inalt ca ultimul inel rezulta ce diametru de pastila ai nevoie in general ineel FST sunt mai joase ca BLAG sau LSG.
- kingofbeasts
- veteran

mi-am permis sa intervin doar pentru ca am vazut ca omu' se grabeste si n-are ce pierde chiar daca strica inelul . Practic, daca-l strica trebuie sa-si comande unul potrivit dar, oricum trebuie sa faca asta acum iar, daca ii reuseste operatiunea poate folosi batul.
De acord cu tine Cristi la partea cu inaltimea inelului de varf insa acolo eu prefer solutia inelului cu modelul pe gustul meu si cu un numar mai mare al pastilei daca e necesar din mai multe puncte de vedere (pe care nu stau sa le enumar aici).
Ps. @ jack ,daca tot cauti inel pe viitor specifica si dimensiunea pastilei (numarul inelului) si preferintele la materiale constructive si eventual chiar modelul de inel (FST, MNST, LSG etc.)
De acord cu tine Cristi la partea cu inaltimea inelului de varf insa acolo eu prefer solutia inelului cu modelul pe gustul meu si cu un numar mai mare al pastilei daca e necesar din mai multe puncte de vedere (pe care nu stau sa le enumar aici).
Ps. @ jack ,daca tot cauti inel pe viitor specifica si dimensiunea pastilei (numarul inelului) si preferintele la materiale constructive si eventual chiar modelul de inel (FST, MNST, LSG etc.)
In primul rand, daca s-a rupt o bucata mai lunga, deja este compromis toata dispunerea si ar fi necesara repozitionarea inelelor
....Daca tot o dam in inaltimi si marimi
Pe de alta parte, omul poate sa isi procure un inel de varf oarecare cu diametrul de tub potrivit sa o monteze "as it is" ....fara inaltimi,diametre, specifice de dispunere in functie de curbura balnkului etc....si sa pescuieasca cu ea asa pana la adanci batraneti....asa ciung cu a devenit( lanseta).
Depinde doar de ce doreste...Cu anestezie sau fara
Sfaturi dam cat cuprinde daca e nevoie.
Depinde doar de ce doreste...Cu anestezie sau fara
- kingofbeasts
- veteran

nu-i obligatoriu depinde de unde anume i s-a rupt si ce inele in ce dispunere a avut lanseta.ULK scrie:In primul rand, daca s-a rupt o bucata mai lunga, deja este compromis toata dispunerea si ar fi necesara repozitionarea inelelor.
Pentru ca omul nu a dat prea multe amanunte si pentru ca parea a sti exact ce vrea si anume doar un inel de varf (dupa cum a pus problema) m-am limitat la a vorbi strict la subiect cu o solutie de avarie urmata de recomandarea de a-si detalia necesitatea.
perfect de acord cu tineULK scrie:...Daca tot o dam in inaltimi si marimiPe de alta parte, omul poate sa isi procure un inel de varf oarecare cu diametrul de tub potrivit sa o monteze "as it is" ....fara inaltimi,diametre, specifice de dispunere in functie de curbura balnkului etc....si sa pescuieasca cu ea asa pana la adanci batraneti....asa ciung cu a devenit( lanseta).
Depinde doar de ce doreste...Cu anestezie sau faraSfaturi dam cat cuprinde daca e nevoie.
-
jackspinner
- veteran

Rezolvat. Mul?umesc tuturor.