Gonflabila <2,6m Cumpar
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Gonflabila <2,6m Cumpar
fara sa te jignesc dar vad ca nu ai pus mana pe motoare la viata ta..cat ai? max.3cp ?
Am rugat sa nu se mai posteze aici dar vad ca tot continui .
Am rugat sa nu se mai posteze aici dar vad ca tot continui .
Peo gonflabila de 2.60 15 cai?da ce cari frate cu ea lemne?mai bn vindel peal tau sau dal la schimb si iati un maxim 10 cai cizma scurta(e si mai usor)si gasesti cate gonflabile vrei
stiu ca e ceva mai mult dar sper sa il pot adapta pe o barca totusi.multumesc de sfat.
Doream sa te laud eu dar vad ca esti destul de modest cand faci unele afirmatii,in cuda faptului ca esti foarte incult si ai un aspect de limbaj de "satean"(a se intelege cioban in vorbire) minti de ingheata apele pe canicula asta.Esti un nimic cu 0-barat !sosoktm scrie:Pai ba baiatule, in ultimii 2 ani mi am cumparat 8 motoare, intre 3 si 25 cai, atat 4 cat si 2 timpi. Acum mai am doar 3. In plus, spre deosebire de tine, prostule, nu deschid gura pe un subiect cand nu stiu. Pe langa motoarele mele, am mai servisat si motoare de la prieteni. Deci....prostule, e ca tine, imi cer scuze pt eventualele jigniri si te las sa devi o specie pe cale de disparitie:)))
Sfatul meu e sa mergi sa-ti bati coasa !;)
vrei sa iti fac o poza si cu ziarul de azi langa ele? nu insista in prostie, ca e pacat. Nu am nevoie de aplauzele sau increderea ta iar intentia mea a fost sa iti dau un sfat util, incearca sa intelegi asta. Restul complimentelor ti le-ai atras cu raspunsurile tale idioate 
[img=http://s33.postimg.org/v0imda7hr/yam.jpg]
free photo upload
[img=http://s33.postimg.org/v0imda7hr/yam.jpg]
free photo upload
- johnnybravo
- Moderator

lasati va rog jignirile, omul cauta ceva, daca aveti scrieti aici, daca nu exista, e problema lui.
merci
merci
-
horia flucus
- veteran

Nu inteleg de ce nu-l lasati pe initiatorul postarii sa-si puna ce-si doreste pe barca...
Umila mea parere este ca peste 15 CP pe o barca de 3 m e SF. Eu folosesc un 15 CP in Delta pe o laguna de 4,8m si gliseaza cu 3 personae.
25 CP pe pneumatica de 3 metri ???
I-ai dat maneta la blana si ti-ai luat zborul. Drept in apa!
Umila mea parere este ca peste 15 CP pe o barca de 3 m e SF. Eu folosesc un 15 CP in Delta pe o laguna de 4,8m si gliseaza cu 3 personae.
25 CP pe pneumatica de 3 metri ???
I-ai dat maneta la blana si ti-ai luat zborul. Drept in apa!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
am inteles ideea,am condus 25 cp pe o barca de 3.6 m 2 ani,stiu ce inseamna,nu ma incumetam sa o accelerez prea mult,dar totul este ca datorita greutatii motorului imi e din-ce-in-ce mai greu sa car atat motorul cat si barca sa o lansez la apa.