O intrebare....cel care ti-o vinde a gasit-o cumva intr-o parcare? Intrb pt ca dl. George borza a uitat una intr-o parcare din Bucuresti!
gamakatsu sfida
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: gamakatsu sfida
Din punctul meu de vedere este o superlanseta, ideala pentru pescuitul la salau, de pe mal, cu jiguri de la 5gr-20gr. Este foarte senzitiva, usoara, si bine lucrata. Totul tine insa de gust....Un minus ar fi faptul ca este f. sensibila la socuri...
O intrebare....cel care ti-o vinde a gasit-o cumva intr-o parcare? Intrb pt ca dl. George borza a uitat una intr-o parcare din Bucuresti!
-
georgeborza
- veteran

Cum pui tu sare pe rana.......
apropo,multumesc tuturor pt recomandari,GAMAKATSU SFIDA imi place mult.
- crapmaniacul
- veteran

Fa-i un pret la Sfida si hai sa vorbim.17 tsa scrie:apropo,multumesc tuturor pt recomandari,GAMAKATSU SFIDA imi place mult.
nu-i exclus daca intru in derapaj financiar.....
-
georgeborza
- veteran

Poate da dumnezeu si ramai sarac lipit....... 
- crapmaniacul
- veteran

Ce lume rea ... n-am vazut asa ceva ... invidios pe succesurile altuia ... 
Da de SFIDA nu ma las 
Sunt pline magazinele de lansete si mai nou vrem numai ce se g?se?te greu,daca ar fi magazinele pline de sfida,n-ar trebui la nimeni,dar adev?rul este ca,este o lanseta reu?it? fara sa fie împopo?onata cu cu cine ?tie ce.
- crapmaniacul
- veteran

am gasit o verisoara a sfidei, se numeste luxxe saltage reflex the shallow master 82 M ... e pe drum deja si abea astept sa vad ce e de capul ei.