sultanelu scrie:de actualitate
Fox Illuminated Euro Swinger cu cap de MK2
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Fox Illuminated Euro Swinger cu cap de MK2
De femei te mai poti lasa dar de pescuit.....ba
fritz_sultanu@yahoo.com
fritz_sultanu@yahoo.com

fritz_sultanu@yahoo.com
fritz_sultanu@yahoo.com
sultanelu scrie:de actualitate
fritz_sultanu@yahoo.com
fritz_sultanu@yahoo.com
-
- senior
Nu stiu daca s-au vandut sau nu, dar imi poti spune in ce consta modificarea swinger-elor? Sunt schimbate capetele cu totul, de la tija, sau doar sistemul de prindere de firul lansetei, care am inteles ca la FOX MK2 ar fi mai bun decat la FOX Euroswinger?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
sal,...da sunt vandute....modificarea a constat in schimbarea cu totul a capului de la tija.Cel mai greu a fost cu alezarea plasticului unde intra tija pt ca tija de la mk2 e mai subtire decat cea de la euro....in rest cancan...glumescdalea robert scrie:Nu stiu daca s-au vandut sau nu, dar imi poti spune in ce consta modificarea swinger-elor? Sunt schimbate capetele cu totul, de la tija, sau doar sistemul de prindere de firul lansetei, care am inteles ca la FOX MK2 ar fi mai bun decat la FOX Euroswinger?

fritz_sultanu@yahoo.com
fritz_sultanu@yahoo.com
-
- senior
Multumesc! Daca nu te-am plictisit deja
, stii daca se pot gasi de cumparat capetele de MK 2 separat, cu tot, fara tija si greutate?

Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
-
- senior
Te mai plictisesc cu o intrebare. Nu se poate cumpara o mufa adaptor pentru functionarea swinger-elor Fox cuplate cu senzori Delkim - am inteles ca mufa pentru Delkim are 3 trepte, ca si la Nash RS1, in timp ce toti ceilalti senzori sunt compatibili cu mufa cu 2 trepte!? Asa s-ar putea conecta mufa cu 2 trepte de la Fox cu mufa-adaptor cu 3 trepte care ar merge cuplatabla senzorul Delkim!?
sal,nu se gasesc capete separate de mk2 insa au scos MK3 care are un cap aprox de MK2 si sistemul de prindere si tija de eurodalea robert scrie:Te mai plictisesc cu o intrebare. Nu se poate cumpara o mufa adaptor pentru functionarea swinger-elor Fox cuplate cu senzori Delkim - am inteles ca mufa pentru Delkim are 3 trepte, ca si la Nash RS1, in timp ce toti ceilalti senzori sunt compatibili cu mufa cu 2 trepte!? Asa s-ar putea conecta mufa cu 2 trepte de la Fox cu mufa-adaptor cu 3 trepte care ar merge cuplatabla senzorul Delkim!?
pt delkim trebuie inversata polaritatea la led dar nu stiu despre ce e vorba cu 2 trepte-3 trepte
fritz_sultanu@yahoo.com
fritz_sultanu@yahoo.com