echipament FLY
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
echipament FLY
Vand:
- Lanseta G Loomis IMX, clasa 4, 9', 3 pieces. Blank F1084-3IMX http://www.angelfire.com/ks/bingham/slate.html
- Mulineta Okuma Sierra, din aluminiu, clasa 4/5 cu 2 tamburi. Pe un tambur snur floating, pe celalalt sinking, clasa 4, cred ca sunt scientific anglers (asa le-am luat, deja puse pe mulineta).
- Mulineta Okuma Airframe clasa 4/6, are un monofilament rosu pe ea, a fost folosita doar ceheste direct cu mono de cateva ori.
- Snur Scientific Anglers, WF-4-F, firul e nou in ambalaj, doar ca a fost cumparat de cativa ani si nefolosit.
- Backing Cortland Fairplay, 20lb, 50 yd, alb, sigilat.
- Cateva cutii de muste de toate felurile, uscate, ude, nimfe.
- Accesorii - ata de legat, vaselina pt uscate, leadere ...
Poze: http://imageshack.us/g/1/10276696/
O sa adaug diseara poze si cu mulineta Okuma Sierra, acuma nu e la mine.
Le dau asa cum le-am luat, la pachet, nu s-a lipit fly-ul de mine, am dat doar unpic ceheste si atat.
As prefera sa dau tot pachetul, 800 RON, transport inclus, plata ramburs.
- Lanseta G Loomis IMX, clasa 4, 9', 3 pieces. Blank F1084-3IMX http://www.angelfire.com/ks/bingham/slate.html
- Mulineta Okuma Sierra, din aluminiu, clasa 4/5 cu 2 tamburi. Pe un tambur snur floating, pe celalalt sinking, clasa 4, cred ca sunt scientific anglers (asa le-am luat, deja puse pe mulineta).
- Mulineta Okuma Airframe clasa 4/6, are un monofilament rosu pe ea, a fost folosita doar ceheste direct cu mono de cateva ori.
- Snur Scientific Anglers, WF-4-F, firul e nou in ambalaj, doar ca a fost cumparat de cativa ani si nefolosit.
- Backing Cortland Fairplay, 20lb, 50 yd, alb, sigilat.
- Cateva cutii de muste de toate felurile, uscate, ude, nimfe.
- Accesorii - ata de legat, vaselina pt uscate, leadere ...
Poze: http://imageshack.us/g/1/10276696/
O sa adaug diseara poze si cu mulineta Okuma Sierra, acuma nu e la mine.
Le dau asa cum le-am luat, la pachet, nu s-a lipit fly-ul de mine, am dat doar unpic ceheste si atat.
As prefera sa dau tot pachetul, 800 RON, transport inclus, plata ramburs.
Re: echipament FLY
sierra m-ar interesa pe mine separat.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Salut, incerc sa le dau la pachet, daca nu reusesc, sierra deja am promis-o lui iovys.
Airframe si wf4 pe mine;))
zvic scrie:Salut, incerc sa le dau la pachet, daca nu reusesc, sierra deja am promis-o lui iovys.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
ok draqdevil, daca ajungem sa desfac pachetul, am retinut.
-
kleniacul
- veteran

Pe mine ma intereseaza maruntisurile:vaselina,liderele, mustele,etc.Ata de legat e pentru fly?Nu pentru masina de cusut.Daca poti,si daca vrei,fa-mi te rog o lista si un pret.Multumesc,astept PM,Dan.
O sa ma gandesc cum fac un pret pentru muste, nu prea stiu modelele si preturile deoarece eu le-am luat la gramada, asa cum le si vand, nu prea ma pricep la fly.
Ata din cate stiu e ata ordinara din poliester, cea rosie si verde de pe rolele de fir de pescuit e stralucitoare (ca si un fel de "glitter"), celelalte 2 sunt mate. Leaderele alea sunt ceva sinking cred, nu sunt din nailon transparent, nu prea stiu la ce se folosesc. Printre ele sunt si vreo 3 leadere conice din material textil.
O sa tin anuntul cateva zile pentru pachetul complet, daca nu merge o sa le separ.
Ata din cate stiu e ata ordinara din poliester, cea rosie si verde de pe rolele de fir de pescuit e stralucitoare (ca si un fel de "glitter"), celelalte 2 sunt mate. Leaderele alea sunt ceva sinking cred, nu sunt din nailon transparent, nu prea stiu la ce se folosesc. Printre ele sunt si vreo 3 leadere conice din material textil.
O sa tin anuntul cateva zile pentru pachetul complet, daca nu merge o sa le separ.
Pachetul rezervat pana vineri.
Pachetul trimis la Bucuresti.