Donez

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

l.nikku
senior
senior

Donez

Mesaj de l.nikku » 22 Feb 2013, 18:06

Donez 2 lansete feeder noname . Pescuite de cateva ori . Una 2.7 .cealalta 2.4 . Au cate 3 varfuri si au fost pescuite de maxim 5 ori . Nu le am cu feeder-ul . Lansetele vor fi donate celui care i-mi va oferi cel mai bun motiv pentru care le vrea . :mrgreen: :mrgreen:
Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!

geronimo
junior
junior

Re: Donez

Mesaj de geronimo » 22 Feb 2013, 20:05

Povestea urmatoare ar putea fi numit : Un cosmar de craciun .
Inainte de sarbatori , am comandat de pe un site online o lanseta Spro Avontage Feeder , mi s-a parut o oferta buna si ma gandeam sa-mi fac un cadou . In sfarsit , dupa revelion primesc avizul , aduc coletul acasa si cand o desfac , surpriza ... Desi era ambalat intr-un tub din ala de carton gros , toate cele trei tronsoane a lansetei , unde era si mai gros adica manerul , erau rupte . Tubul de carton la fel , parca o dat cineva cu securea , dar era pus scotch care il masca si nu am observat nimic suspect la posta.
Cand m-am dus inapoi sa fac o reclamatie , doamna mi-a explicat ca defapt ei sunt responsabili numai de transport si nu garanteaza nimic . Cica oricum , probabil ca deja asa mi-a fost trimis de la persoana respectiva care m-a pacalit si ei nu au ce sa faca in astfel de cazuri . Pina la urma si-a scapat totusi o chestie domnisoara ca daca observam acolo la predare ca ambalajul era vizibil deteriorat , inainte ca sa fi platit rambursul , atunci puteam solicita un oficial de la posta sa faca inventarierea coletului in fata mea ... sa fie invatatura de minte si pt altii care folosesc Posta Romana !
As fi bucuros daca as putea sa primesc una dintre lansetele oferite . Incerc sa postez si poze , sper sa reusesc .
:respekt:

geronimo
junior
junior

Mesaj de geronimo » 22 Feb 2013, 20:18

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 22 Feb 2013, 20:33

urata treaba ! si din pacate nu ai pe cine trage la raspundere.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

sucre
junior
junior

Mesaj de sucre » 22 Feb 2013, 22:32

Daca mai este valabil, as dori si eu una, nu conteaza care, si nu conteaza calitatea.
Sincer sa fiu un motiv intemeiat nu am, si nici nu vreau sa te mint. In acest moment pescuiesc doar la musca artificiala. Am trecut de la pescuitul la pluta direct la fly. Acum doresc sa vand echipamentul meu de fly, deoarece am foarte mare nevoie de bani, si imi iau altul la vara, in conditiile in care o sa mai strang ceva bani pana atunci.
Asadar, odata cu venirea primaverii, am de gand sa pescuiesc si dupa alte specii in afara de clean.
Dupa cum am mai spus, este alegerea ta, de ce pot eu sa te asigur este ca nu o sa stea lanseta ta in debara, ci o sa fie pescuita ori de cate ori am ocazia.

.... si bineinteles, ca o sa fie ingrijita :)

bmjean
senior
senior

Mesaj de bmjean » 23 Feb 2013, 01:58

As opta si eu macar pentru o lanseta de feeder, doresc sa le fac cadou (adica le donez mai departe) pentru concursul "Cupa pescuit bihor junior !" - editia 2013, daca lanset(a)ele se afla in stare buna de fi donate la un concurs !

sucre
junior
junior

Mesaj de sucre » 23 Feb 2013, 12:13

Cred ca cei doi le merita mult mai mult decat mine. :)

l.nikku
senior
senior

Mesaj de l.nikku » 23 Feb 2013, 16:04

Rectificare dimensiuni : 3.0 respectiv 3.9. Cea de 3.9 va pleca la geronimo iar cealalta la un pusti fara posibilitati . Astept adresele pe mp . Nu pot preciza ziua in care vor pleca (depinde de timpul meu) . Cert e ca vor pleca sigur saptamana care urmeaza .Fir intins noilor proprietari .

l.nikku
senior
senior

Mesaj de l.nikku » 23 Feb 2013, 18:22

Se poate inchide . Multumesc .

bogdanstancut
veteran
veteran

Mesaj de bogdanstancut » 23 Feb 2013, 19:09

LIKE pentru amandoi!

Închis