Povestea urmatoare ar putea fi numit : Un cosmar de craciun .
Inainte de sarbatori , am comandat de pe un site online o lanseta Spro Avontage Feeder , mi s-a parut o oferta buna si ma gandeam sa-mi fac un cadou . In sfarsit , dupa revelion primesc avizul , aduc coletul acasa si cand o desfac , surpriza ... Desi era ambalat intr-un tub din ala de carton gros , toate cele trei tronsoane a lansetei , unde era si mai gros adica manerul , erau rupte . Tubul de carton la fel , parca o dat cineva cu securea , dar era pus scotch care il masca si nu am observat nimic suspect la posta.
Cand m-am dus inapoi sa fac o reclamatie , doamna mi-a explicat ca defapt ei sunt responsabili numai de transport si nu garanteaza nimic . Cica oricum , probabil ca deja asa mi-a fost trimis de la persoana respectiva care m-a pacalit si ei nu au ce sa faca in astfel de cazuri . Pina la urma si-a scapat totusi o chestie domnisoara ca daca observam acolo la predare ca ambalajul era vizibil deteriorat , inainte ca sa fi platit rambursul , atunci puteam solicita un oficial de la posta sa faca inventarierea coletului in fata mea ... sa fie invatatura de minte si pt altii care folosesc Posta Romana !
As fi bucuros daca as putea sa primesc una dintre lansetele oferite . Incerc sa postez si poze , sper sa reusesc .