DONATII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DONATII
Multumesc mult dar si la mine tot pe raft ar sta. I-ar folosi totusi cuiva care umbla dupa somn... isi gaseste sigur utilizator in scurt timp 

Adevarat a inviat!Sunt foarte interesat de mulineta!Pe Po este grozava! Deci sperante ceva?Merci.florin1948 scrie:Donez multiplicator Jaxon TRISTAN 700 raport 3,4 : 1, 4 rulmenti, cap. 0,45 mm/300 m pentru pescuit marin sau Dunare.
Mulineta este nefolosita si daca sta la mine asa va fi si peste 10 ani (sa mai traiesc atat)
Uploaded with ImageShack.us
Gepetto,nu folosesti pe acolo asa ceva ? Mi-ar fi drag sa ti-o fac cadou ! Oricum pleaca la primul care o vrea.
Paste fericit si Hristos a inviat !
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Nu-ti face probleme,oricum nu ajungea la tine si din cauza ta la nimeni din Tg.Mures.
Decat sa o vand unuia care ma banuieste de excrocherii,mai bine o dau cadou ca tot au venit Sfintele Pasti.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- veteran
Mulineta pleaca la userul "feugen "pe care il rog sa ma contacteze pe privat.Sarbatori fericite !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
As fi recunoscator daca m-ar ajuta cineva cu niste "instrumente" pt pescuitul somnului,am o mulineta de spinning care o pot face cadou cuiva pentru ca am primit 2 cadou si doar una folosesc,am inceput sa-mi cumpar niste lingurite dar nu prea m-au ajutat. toata stima 

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- George1985
- veteran
Va rog daca ma puteti ajuta cu un varf pentru lanseta Energo Team Rubin Spin de 2.70 (al meu este rupt, bineinteles la transport
)
Multumesc anticipat!

Multumesc anticipat!
Cine ma poate ajuta cu o bucata de pluta de aprx 15 cm pt un maner de lanseta? As fi recunoscator!
da un search dupa Ovidiu Alin Olar, aka Bamboo rod builder
...stiu ca avea stoc de pluta de calitate.....
Numai ca nu cred ca va fi cu titlu gratuit
.
Daca nu il gasesti, te rog pm

Numai ca nu cred ca va fi cu titlu gratuit

Daca nu il gasesti, te rog pm

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...