Dezmbrez STELLA FE & ASPIRE FA
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Dezmbrez STELLA FE & ASPIRE FA
Mulinetele sunt de 2500,in stare excelenta Stella si noua Aspire. Le-am pus la vânzare dar nu au stârnit interes asa ca le DEZMEMBREZ k sa le vând piese. Astept oferte pt piese, tamburi, huse originale si ... cutii. Am vândut deja actele,schitele tehnice si suruburile de acces la angrenaje pt intretinere.Piesele pt care exista doua oferte le bag in licitatie.
-
fishercomy
- veteran

Re: Dezmbrez STELLA FE & ASPIRE FA
Dà.mi mie dacà le mai ai ...bulina rotundà de pe talpa mulinetei si actipildu de pa tambur ....le mai ai avîn în vedere cà mulineta ai luat.o nouà.....
Ofer 2 lei pe ele.
Ofer 2 lei pe ele.
Ai sa razi dar chiar le am. Ti le dau cu 10 lei p cele de Stella si 5 pe Aspire. Dezmembreaz? si tu Certatele custom k iei dublu p el. Te salut si regret k nu am putut sa cump?r Firebloodul de 4000 de la tine. Iti dau alea când treci prin Buc 
Salut
Ma poti suna te rog la 0721666427 ?
Ma poti suna te rog la 0721666427 ?
Ai mp.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
-
georgeborza
- veteran

Nu am bani de mulinete.....dar fac colectie de cutii,sunt scumpe?
-
Andronache
- junior

Cu cat dai tamburul de Stella ?
Da-mi te rog un pret pe MP pentru husa de Stela
Multumesc
Multumesc
spinning-addicted!
Am r?spuns tuturor MP sau mail unde a fost cazul sa trimit foto. Ofertele si discutiile au fost numai pt manivele,knobi si tamburi.Daca pana mâine nu apar cereri si pt parti cromate,corp,rotor,angrenaje,bail etc nu cred ca are rost sa le mai dezmembrez si am sa închid topicul k sa nu mai m?nânce spatiu. Deci, pana mâine raspund tuturor cu pl?cere si astept cereri pt celelalte componente....
Ai mp.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !