dezagatator voblere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: dezagatator voblere
din cauza faptului ca dezgatatorul ataca in special agatatura(asa l-am conceput eu),da,functioneaza si la jiguri,numai ca de obicei cu jigul arunci departe si-l lasi pe fund si atunci distanta unde s-ar putea agata este considerabil mai mare decat la majoritatea voblerelor...si cum mai ziceam, cu scula asta poti dezgata naluci undeva prin apropierea malului,5-7 metri si desigur conteaza foarte mult curentul apei...distanta in cazul asta poate scadea dramatic...
ti-am zis toate astea asa ca sa-ti faci o idee.oricum cred ca la valoarea jigurilor nu merita sa cari dupa tine dezgatatorul si o rola de sfoara.ma rog,nu-i treaba mea,dar daca te intereseaza pot sa-ti fac.
fire-ntinse!
ti-am zis toate astea asa ca sa-ti faci o idee.oricum cred ca la valoarea jigurilor nu merita sa cari dupa tine dezgatatorul si o rola de sfoara.ma rog,nu-i treaba mea,dar daca te intereseaza pot sa-ti fac.
fire-ntinse!
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
Salutare...Eu nu am mai gasit chiar niciunde de cumparat dezagatator(de orice forma sau orice model)...M-ar interesa daca aveti ceva ponturi sau ati vazut pe undeva recent,mi-ar trebui unul in doua zile maxim...Multam fain... 

Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Nu functioneaza de pe mal mai ales daca este curent gen canal de fuga ,olt !din barca este rata mare intadevar !ma refer la orice tip de dezagatator postat mai sus in linkuri!
Si inca ceva marius daca agati un copac intreg cum functioneaza?il lasi acolo si comanzi altu la tine !dorinb scrie:Nu functioneaza de pe mal mai ales daca este curent gen canal de fuga ,olt !din barca este rata mare intadevar !ma refer la orice tip de dezagatator postat mai sus in linkuri!
O seara buna !
Multumesc Mariush.
L-am ridicat astazi.
L-am ridicat astazi.
-
- utilizator nou
Marius mai faci dezgatatoare? M-ar interesa si pe mine unul sau chiar 2 depinde de pret.
Pescuiesc in general pe Olt, in lacurile de acumulare si cateodata si in curent si se agata mai mereu de dale(3-4m fata de mal)
Se pot scoate voblerele si jigurile cu dezgatatorul tau?
Sau imi poate recomanda cineva un dezgatator bun pentru dale?
Multumesc,
Pescuiesc in general pe Olt, in lacurile de acumulare si cateodata si in curent si se agata mai mereu de dale(3-4m fata de mal)
Multumesc,
salut,mai fac dar in perioada urmatoare nu pot,sunt foarte ocupat si imi ia timp destul de mult sa-mi pregatesc materialele.ionutadrian scrie:Marius mai faci dezgatatoare? M-ar interesa si pe mine unul sau chiar 2 depinde de pret.
Multumesc,
ultimul pe care-l aveam l-am pus azi la posta.
daca voi putea sa fac te anunt.
o zi buna sa ai .
hai ca inca nu-i tarziu sa-ti raspund,chiar daca a trecut un an si s-a mai asezat praful peste sarcasmul comentariului tau .dorinb scrie:Si inca ceva marius daca agati un copac intreg cum functioneaza?il lasi acolo si comanzi altu la tine !dorinb scrie:Nu functioneaza de pe mal mai ales daca este curent gen canal de fuga ,olt !din barca este rata mare intadevar !ma refer la orice tip de dezagatator postat mai sus in linkuri!
O seara buna !
probabil ca daca ai fi avut vreunul in mana si ai fi stiut cum functioneaza atunci te-ai fi abtinut .
in copacul de care pomeneai nu se agata decat de crengile care pot intra in unghiul facut de cele doua coarne si la fel cum a saltat peste ele,asa sare si inapoi prin scuturare.desigur trebuie sa incerci de cateva ori.se poate pierde mai repede intre bolovani,prin blocare...in cazul asta n-ai avut noroc,dar totusi nu esti obligat sa comanzi altul la mine !
ca si incheiere pot doar sa spun ca scopul pentru care le-am facut nu este acela de a te face pe tine ca si cumparator sa scapi foarte repede de el pentru a comanda rapid altul .
nu vreau nici o polemica cu nimeni pe aceasta tema,accept orice observatie pertinenta, buna sau rea, dar numai de la cei ce au folosit aceste obiecte.
nu astept raspuns.mersi.
o zi buna sa ai.
-
- utilizator nou
Multumesc Marius.Tine-ma la curent 
O zi buna si tie.

O zi buna si tie.