Daiwa Theory 2000
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Daiwa Theory 2000
Vand mulineta Daiwa Theory 2000,mulineta se prezinta impecabil, 10/10 functional si 9/10 estetic,am folosit-o in cateva partide de clean,am cutia originala+saibe+schita+un saculet din material textil pentru mulineta,am trei tamburi pentru aceasta mulineta ,2 originali + 1 tambur NOU de Daiwa Procyon 2000 SH,tamburul se potriveste l-aceasta mulineta si functioneaza normal,tamburii de rezerva vor veni in protectii de plastic . 530 lei , la virarea banilor in cont,livrarea prin posta romana o suport eu , eventualele discutii doar pe privat ...
Re: Daiwa Theory 2000
Detalii Mulineta Daiwa Theory 2000
Mulineta Daiwa Theory echipata cu noul mecanism "Oil Seal" elaborat in baza mecanismului Mag Saled de la Certate si seria Caldia. Principiul functional al mecanismului 'Felt-Oil-Seal' este similar - ca urmare a unei bariere de pasla saturate de ulei, infiltrarea de particule de sare si murdarie este aproape perfect impiedicata. Astfel angrenajul poate functiona fara probleme, fara interferente si durabilitatea sa este extinsa - in special in cazul fortarii. In plus corpul mulinetei Zaion permite construirea de mulinete considerabil mai usoare. Noua serie Theory ofera cele mai recente tehnologii de constructie la un remarcabil raport calitate/pret.
* 4 rulmenti
* Capacitate fir : 0,20mm/190m
* Raport de recuperare 4.8:1
* Tambur rezerva
* Corp din Zaion
* Oil Sealed
* AIR rotor
* DigiGear II
* Sistem oscilatie silentios
* GyroSpin
* Infinit anti-reverse
* AirBail
* Sarma pick-up usoara si rezistenta
* Galet "Anti-Twist" placat TiN
* Greutate: 235gr
Mulineta Daiwa Theory echipata cu noul mecanism "Oil Seal" elaborat in baza mecanismului Mag Saled de la Certate si seria Caldia. Principiul functional al mecanismului 'Felt-Oil-Seal' este similar - ca urmare a unei bariere de pasla saturate de ulei, infiltrarea de particule de sare si murdarie este aproape perfect impiedicata. Astfel angrenajul poate functiona fara probleme, fara interferente si durabilitatea sa este extinsa - in special in cazul fortarii. In plus corpul mulinetei Zaion permite construirea de mulinete considerabil mai usoare. Noua serie Theory ofera cele mai recente tehnologii de constructie la un remarcabil raport calitate/pret.
* 4 rulmenti
* Capacitate fir : 0,20mm/190m
* Raport de recuperare 4.8:1
* Tambur rezerva
* Corp din Zaion
* Oil Sealed
* AIR rotor
* DigiGear II
* Sistem oscilatie silentios
* GyroSpin
* Infinit anti-reverse
* AirBail
* Sarma pick-up usoara si rezistenta
* Galet "Anti-Twist" placat TiN
* Greutate: 235gr
...
poze pe e-mail 
...
... o mulineta cu 3 tamburi ... 
...
525 lei pt o mulineta care ruleaza fin .... 
...
... o mulineta de 2000 cu 3 tamburi concept REAL FOUR ... 
...
... 520 lei pt o mulineta ce poate fi folosita-n 3 aplicatii diferite ... 
...
... pret de weekend...
... 500 lei 
...
o mulineta ce asteapta sa fie pusa la treaba ...
... 
...
... 0747061565 ... pt detalii ...