0758100149fireman scrie:Prețul nu este negociabil.
Daiwa SOL baitcasting, Shimano STELLA 2500FD si Shimano TWIN
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Daiwa SOL baitcasting, Shimano STELLA 2500FD si Shimano
Shimano STELLA 2500FD s-a vândut, astăzi a plecat la Galați. A mai rămas Shimano TWIN POWER 1000FB (700 lei), noua, nefolosita, tambur de rezerva, recipient ulei, doua pungute cu accesorii si husa de protecție.
Se mai vinde Daiwa SOL baitcasting folosită, in stare impecabila (800 lei).
Se mai vinde Daiwa SOL baitcasting folosită, in stare impecabila (800 lei).
Mulineta este foarte buna(vorbesc de SOL) ..o legenda chiar...doar ca la banii aia...deja se cumpara versiuni mai noi, mai la zi cu tehnologia care avanseaza cu pasi repezi.
Pretul corect ar fii undeva unde s-a situat si pe vremuri..adica fara devalorificare majora . Pe la 600-650. Era pret de mulineta noua...nu folosita. Si tot ar fii corect. Doar o parere.
Eram un posibil cumparator...daca era un pret corect...nu m-am bagat doar sa dau cu parererea.
Pretul corect ar fii undeva unde s-a situat si pe vremuri..adica fara devalorificare majora . Pe la 600-650. Era pret de mulineta noua...nu folosita. Si tot ar fii corect. Doar o parere.
Eram un posibil cumparator...daca era un pret corect...nu m-am bagat doar sa dau cu parererea.
Suport transportul si rambursul plătiți.
ULK
a fost o perioada in care se putea lua de pe ebay un sol cu 160 dolari ...nou
in momentul de fata , daca incerci sa gasesti unul , fara 200 dolari si nu neaparat nou , nu gasesti .
la care se adauga transport , tva , taxe ...etc
in ciuda noilor modele si tehnologii ( ca ciupercile dupa ploaie )....sunt unele modele care stau f bine in pret si asta pt ca sunt reusite si fiabile
sol e una dintre ele
nu-l stiu pe vanzator si nici mulineta din topicul asta , doar mi-am dat si eu cu parerea ca bat netul destul de mult pe tema asta .
a fost o perioada in care se putea lua de pe ebay un sol cu 160 dolari ...nou
in momentul de fata , daca incerci sa gasesti unul , fara 200 dolari si nu neaparat nou , nu gasesti .
la care se adauga transport , tva , taxe ...etc
in ciuda noilor modele si tehnologii ( ca ciupercile dupa ploaie )....sunt unele modele care stau f bine in pret si asta pt ca sunt reusite si fiabile
sol e una dintre ele
nu-l stiu pe vanzator si nici mulineta din topicul asta , doar mi-am dat si eu cu parerea ca bat netul destul de mult pe tema asta .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Sorin stiu bine ce mulineta e si ce poate dar totusi la 800 de lei...as alege altceva sau macar nou nouta sa fie.
Marfa oricum e buna...Spor.
bine , in mod cert exista o gramada de alegeri pe care le poti face , nu e cea mai fericita SOL-ul , doar ca modelul asta se tine bine in pret ...incaULK scrie:Sorin stiu bine ce mulineta e si ce poate dar totusi la 800 de lei...as alege altceva sau macar nou nouta sa fie.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Valabil, suport transportul si rambursul.
700 lei, suport transportul si rambursul.