Custom Lamiglas G1000 GSH102-2X

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

bogdan82
veteran
veteran

Custom Lamiglas G1000 GSH102-2X

Mesaj de bogdan82 » 02 Iul 2012, 15:36

Se vinde una bucata Lamiglas G1000 GSH102-2X

Lungime 8'6" adica 2.6 m
Line rating 12lb-30lb
Lure rating 3/4oz-2 1/2oz adica 21g-71g

Este o lanseta extrem de puternica, montata impecabil de Laurentiu Andronic - inelata cu inele Fuji K Alconite, topul fiind Fuji Titanium SIC. Are plecarea in 30 - perfecta pt mulinete mari, cu tamburul lat(marimea 30 la K-uri este mai solida decat marimea 30 la Y-uri). Inelele se termina in 8, permitand astfel si un pescuit mai comod iarna, dar si pescuitul cu un leader gros, nodurile mari trecand usor prin inele.

Este un blank extrem de puternic, un clasic printre pescarii de somn la naluci. Este generatia mai veche de blank, mai gros in carne si mai puternic. Este din doua bucati, mufarea fiind inversa. Are foarte mult grafit pe ea - la imbinarea tronsoanelor blankul are 1.8mm in carne ...

Plaja de greutati reala este undeva intre 10g si 100g - varful este gros(2.7mm), dar fiind elastic, arunca bine si greutati mici ... greutatea ideala cu care se incarca, in opinia mea, este 50g.

Grafitul G1000 este un grafit mai elastic, universal - este preferat de pescarii „oldschool”, acest blank alaturi de GFW90-2M(asta ii de balta) fiind preferate de multi.

Buttcapul este unul de forta, iar foregripul este mai lung pt o priza mai buna in drilluri cu monstruleti.

Lanseta este grea - are 240g, numai blankul are 131g. Varful are 2.7mm grosime. Are aceasta greutate pt ca a fost echilibrata perfect de Laurentiu Andronic.

Lanseta este perfecta pt pescuitul la somn sau la jig pe adancimi mari. Suficient de senzitiva pt a simti bine cum topai un jig de 40g-90g pe ape de 8-20m adancime.

Lanseta nu prezinta zgarieturi sau semne pe blank si EVA.

Lansete de serie se cheama Lamiglas Salmon & Steelhead G 1319 Kenai King, iar pretul de catalog este de 330$. Lanseta de serie este inelata cu inele mai proaste si mult mai grele deoarece au doua picioare; are si talonul prea lung, deci cam incomod si nu este echilibrata la fel de bine.

Numai blankul+inelele la ora actuala costa aproape 700RON (blankul este 142$ pe mudhole)

Pretul meu - 950RON

email b94649464@gmail.com

Poze suplimentare maine.

P.S. o vand pt ca a fost inlocuita de alte doua lansete custom - un St. Croix 5C70HF-G si un North Fork Composites SSP 885-2 (IM)

Imagine

anem
veteran
veteran

Re: Custom Lamiglas G1000 GSH102-2X

Mesaj de anem » 02 Iul 2012, 18:09

daca nu as avea doua cu siguranta as fi luat-o eu ... superba lanseta si iti va parea rau dupa ea bogdane. :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 02 Iul 2012, 18:52

Cam sta degeaba in ultima vreme ... de asta o dau ... dar o dau la pretul afisat :D

Multi or sa strambe din nas cand vad pretul si greutatea aia ... dar dolarul s-a facut cat s-a facut si ii lucrata impecabil de nenea Andronic(care ma va trage de urechi ca am scos-o la vanzare)

Ii o lanseta pt connoisseuri, „oldschool”, proiectata pt peste mare :) ... Ca idee - in lanseu este cam cu 2 clase de putere peste Pulse-ul de 2.4m si 50g, Avid de 8'6" si 2oz si Speedmasterul de 2.7m si 50-100g... dar in drill, in suprasarcina, Pulse-ul, Avid-ul si Speedmasterul par cu vreo 3 clase de putere mai jos ... Pulse-ului de 2.4m ii cam lipseste un inel pe varf(in suprasarcina si unghiuri naspa se indoaie cam ciudat varful ala) ... Speedmasterul are un grafit cam fragil si e cam bleg in comp cu ranga asta ... iar Avidul mai mult de 60g nu duce in laseu - cu ranga am aruncat „din umar” si 120g si nu gafuia prea tare ...

Fata de Avid-ul de 2oz are o tranzitie de la varf la cotor mai progresiva - astfel se poate pescui OK si la vobler si preia mai bine socurile unui drill prelungit. Iar cand intri tare in ea cu 60-70g nu-ti reteaza textilul degetul :)

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 03 Iul 2012, 07:11

nu directorul o sa te ia de urechi .... stii tu cine si ce o sa-ti faca cand pune mana pe tine ... da nu mai zic mai mult ...

mai ajung eu prin est pe acolo, si iti explic mai pe larg ... adica te bag la fund cu cotorul de la ranga mea identica, pe care nu o dau pt nimic in lume ...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Iul 2012, 15:09

toni f scrie:nu directorul o sa te ia de urechi .... stii tu cine si ce o sa-ti faca cand pune mana pe tine ... da nu mai zic mai mult ...

mai ajung eu prin est pe acolo, si iti explic mai pe larg ... adica te bag la fund cu cotorul de la ranga mea identica, pe care nu o dau pt nimic in lume ...
:lol: ... sa inteleg toni f ca in continuare iti place lanseta la fel de mult ca in urma cu vreun an cand mai purtam o discutie pe aceeasi tema ...

sunt de parere ca cine va lua lanseta va face o adevarata afacere mai ales ca blank-urile noi sunt rosii la culoare :oops: :|

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 04 Iul 2012, 12:39

dap, mie imi place la fel de mult, si probabil mor cu ea .... la cum e blankul ala, nu se va rupe in veci ....

blankul nou nu e la fel, plus ca are o culoare de plangi ... nu rosu, un fel de visina putreda cu sclipici, zici ca e dat cu oja .... tziganie curata ...

in fine, bogdan si cu mine avem opinii diferite in ceea ce priveste anumite lansete , blankuri sau actiuni ...

pentru cine este interesat, pun obrazul ca batul este super cool, e tzipla, si ca-l va face fericit pe viitorul posesor :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 04 Iul 2012, 12:48

si inca o chestie, nu stiu cum pescuie bogdan, 40-90 de grame, dar eu cu a mea am pescuit chiar si cu 14 grame, si simte ... mai jos nu ...

am incercat si cu 10, si numai la fir mai poti pescui ...

iar ca aruncare, cu 14 grame, delalande gt 11 (e destul de grea guma), stradic de 4000 si fir de 15 lb arunca in jur de 35 de metri ... mai mult decat elegant pentru o ranga ce da si cu 3 oz la fel de usor ...

este un allrounder perfect pentru pescuit in ape heavy ... k2 de 2 oz probabil este de doua ori mai senzitiv, sa zicem, dar eu nu as da niciodata cu el la vobler ...

forstul meu loomis de 5 oz era superb la voblere mari pt somn, dar mediocru la jig ...

gsh asta este de nota 7.5-8 out of 10 in absolut orice aplicatie de dunare olt siret ... ceea ce este foarte greu de gasit intr-un singur bat ...

k2 de 2 oz - 10 la jig, 2 la vobler sau oscilanta mare ...

loomis hs 1025 - 10 la vobler , 7-8 la oscilante si 3 la jig ....

note pe care le dau sincer, dupa o gtramada de experienta pe natural (practic eu am pescuit de 6 ani de cand m-am luat de rapitor, mai bine de 80% pe rauri si dunare ... )

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 04 Iul 2012, 12:50

Toni ... lanseta ii superba, dar stii ca eu pescui cu lungimi mai mici si ca mie imi plac alea superspecializate. Astfel voi pescui cu NFC-ul la bobler si cu SC5-ul la jig(care arunca 60g de mori) ...

Lamiglasul asta ii mai universal ...

Toni, sa vedem daca il ia careva, la pret nu vreau las, oricum nu prea l-as da ...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 04 Iul 2012, 13:16

da bre, m-am lamurit de treaba cu specializarea la tine ...

pentru pescuit de pe mal totusi, eu prefer sa nu car 2 lansete, si oricum prefer rangile mai lungi ....

si eu mai scurte pentru barca pe dunare acum, dar pentru mal, lami g1000 asta este genial ... singurul mai misto ca el este de fapt certified pro-ul cu aceleasi caracteristici :D :D :D

daca nu se da in banii astia, sa nu-l dai ...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Iul 2012, 13:31

toni f scrie:dap, mie imi place la fel de mult, si probabil mor cu ea .... la cum e blankul ala, nu se va rupe in veci ....

blankul nou nu e la fel, plus ca are o culoare de plangi ... nu rosu, un fel de visina putreda cu sclipici, zici ca e dat cu oja .... tziganie curata ...

in fine, bogdan si cu mine avem opinii diferite in ceea ce priveste anumite lansete , blankuri sau actiuni ...

pentru cine este interesat, pun obrazul ca batul este super cool, e tzipla, si ca-l va face fericit pe viitorul posesor :D
da ... mare dreptate ai in privinta rezistentei, am tras pana acum de pesti destul de seriosi cu el si inca nu i-am atins limita.

huh, deci visiniu cu sclipici ... mai rau de atat se putea oare? :censored:

pe CertifiedPro-ul ala nu am pus inca mana din pacate, am doar ceva Magnum Taper cu care dau dupa avat din aceeasi serie care alaturi de blank-ul din discutie sunt lansetele mele preferate pentru somn si avat :D

Scrie răspuns