Cumpar una din urmatoarele lansete:
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar una din urmatoarele lansete:
Daiwa Black Generation
Colmic Herakles
Berkley Pulse Evo
Versiuni spinning (acolo unde e cazul)
Trebuie sa fie cat mai ranga, maxim 2 m lungime, preferabil 1 singur tronson, putere pana in 30 gr (sau echivalent oz).
astept oferte.
Colmic Herakles
Berkley Pulse Evo
Versiuni spinning (acolo unde e cazul)
Trebuie sa fie cat mai ranga, maxim 2 m lungime, preferabil 1 singur tronson, putere pana in 30 gr (sau echivalent oz).
astept oferte.
-
- veteran
Re: Cumpar una din urmatoarele lansete:
Daca-mi permiti, daca vrei bat pentru salau, am atins Heraklesurile la un magazin si crede-ma ca inca nu am vazut bete care sa corespunda atat de bine pescuitului cu jig. Dintr-o bucata, cum iti doresti. Dupa parerea mea mult peste Berkley Pulse.
Vezi ca cineva de la anunturi care vinde o daiwa team mode de 2.10 m 7-21 gr cu inele fuji din doua buc. la 350 lei poate mai negociezi.
E ceva bun.
E ceva bun.
Salut, am un Mike Iaconelli luat de aici de pe forum am reusit sa pescuiesc cu el o singura data, a fost scurtat 10 cm asa ca e mai ranga decat unul normal
Are 2.0 m arunca bine si 28 g , este 1 piece si este doar 100 ron.
Daca te intereseaza astept mp .
Multumesc
Are 2.0 m arunca bine si 28 g , este 1 piece si este doar 100 ron.
Daca te intereseaza astept mp .
Multumesc
-
- veteran
Si e si o Daiwa Black Generation la anunturi, 5-25 grame, la 4,5 milioane. Spor la cumparaturi.
multumesc tuturor pentru pareri si indicatii (ma uit acum prin oferte).
@Spiridusul, da si eu sunt de aceasi parere. Le-am vazut si eu azi in magazin pe toate 3, si Colmicul pare cel mai apropiat de ce se doreste. Black Generation mi s-a parut ca nu e chiar teapana la varf, astfel ca in anumite situatii reculul poate fi mai moale deci mai putine rateuri.
@Spiridusul, da si eu sunt de aceasi parere. Le-am vazut si eu azi in magazin pe toate 3, si Colmicul pare cel mai apropiat de ce se doreste. Black Generation mi s-a parut ca nu e chiar teapana la varf, astfel ca in anumite situatii reculul poate fi mai moale deci mai putine rateuri.
Spiridusule, nu gasesc lanseta aia prin anunturi. Un link ceva ?
sau daca vede topicul proprietarul, rog sa dea detalii
merci
sau daca vede topicul proprietarul, rog sa dea detalii
merci
-
- veteran
sa traiesti Cosmine !
sper sa fie din buc si sa pot sa o si vad. Daca vin cu ea la C4, de data asta sigur ma clasez mai in top decat la izvoarele
(altfel vand tot, deci doritorii sa fie pe faza
)

sper sa fie din buc si sa pot sa o si vad. Daca vin cu ea la C4, de data asta sigur ma clasez mai in top decat la izvoarele

-
- veteran
Fly, nu sunt eu cel mai experimentat pescar, dar chiar nu cred ca acum 20-30 de ani, cand se pescuia cu germine, lansete de bambus si mulinete Arges sau avat se prindea mai putin peste. Acum am ajuns si noi societate de consum, sculele astea pricopsite sunt mai mult ca sa prinda pescarii, nu neaparat pestii 
Stima si sper sa ne vedem pe C4. Eu tot la Colmic asi ramane, desi Daiwa asta nu o stiu. Acum conteaza si bugetul, dar daca esti dispus sa dai 450 pe Daiwa, cred ca merita sa mai faci un efort de 60 de lei si sa iai Colmicul nou. E unul la 516 lei care pe mine m-a impresionat.

Stima si sper sa ne vedem pe C4. Eu tot la Colmic asi ramane, desi Daiwa asta nu o stiu. Acum conteaza si bugetul, dar daca esti dispus sa dai 450 pe Daiwa, cred ca merita sa mai faci un efort de 60 de lei si sa iai Colmicul nou. E unul la 516 lei care pe mine m-a impresionat.