cumpar montura buldo
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
As vrea sa vad unde scrie chestia asta ....inafara de "proiectul de pescuit sportiv pe 2010".soriniusc scrie:@kzoli,
anu' asta nu mai e voie cu 4 lansete, doar cu 2...
Din cate stiu eu, din OUG 23/2008 privind pescuitul ÅŸi acvacultura, aprobata, completata si modificata de Legea 317/2009 :
Art. 24. b) în apele din zona colinară şi de şes, pe tot cursul Dunării şi pe braţele sale, în Delta Dunării, cu maximum 4 undiţe sau 4 lansete cu câte două cârlige fiecare;
Am cautat si eu insa n-am vazut aceasta modificare ,poate ca am scapat ,insa majoritatea stationariilor pescuiesc cu 3-4 lansete si acum ....la spinning ajunge 1 max 2( ,ptr schimb ),dar dai odata doar cu una .... cat la stationar eu zic ca ajunge si acolo 2 lansete .... la mai multe nu poti sa fii destul de vigilent ...dar depinde si de specia vizata ....attilaf scrie:As vrea sa vad unde scrie chestia asta ....inafara de "proiectul de pescuit sportiv pe 2010".soriniusc scrie:@kzoli,
anu' asta nu mai e voie cu 4 lansete, doar cu 2...
Din cate stiu eu, din OUG 23/2008 privind pescuitul ÅŸi acvacultura, aprobata, completata si modificata de Legea 317/2009 :
Art. 24. b) în apele din zona colinară şi de şes, pe tot cursul Dunării şi pe braţele sale, în Delta Dunării, cu maximum 4 undiţe sau 4 lansete cu câte două cârlige fiecare;
Am abatut de la subiect ,dar sa fiu si on topic buldo cel mai usor se poate face din coada de matura taiata la 5 - 7 cm , slefuita pe un capat si vopsita alb sau rosu .... un cui in forma de U si gata ... dintr-o matura ies o gramada ,iar daca vrei doar 1-2 bucati ,nici nu se obsearva ca" lipseste"
acolo unde am de gand sa merg eu cu 4 muste......nu ai loc sa dai cat vezi cu ochii de cosasi....sunt pe malul oltului cosasi cum e nisipul...oricum oamenii cosesc in litera legii.....la nimeni nu am vazut mai mult de 2 ancore pe fir. Ultima data cand am incercat iar toate plasticele din cutie , desi dadeam numai drept in fata mea....ma agata cand ala din stangacand ala din dreapta......
- cristi cristi
- veteran