cumpar linguri tv lure (teleianu)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
linguri prinzatoare
Cu respect si cam tarziu deranjez cu o intrebare: de unu Misu care face si el linguri ati auzit sau aveti linguri facute de el ? Umbla vorba prin targ ca e mester bun pe subiect si nu prea are timp la cate cereri are. N-o luati ca o exagerare ca nu este. Scuze de deranj !
.
Pai si normal sa fie ca Misu le-a facut lingurile la Gipo multa vreme ... Sunt niste linguri de mare exceptie si a scos de curand (la targ a avut cateva si le-am luat eu pe toate 4) niste modele cu bila rosie de sticla belea mare. Dar sa ne pastram calmul si cumpatul , niste linguri bune atata tot. Lui Misu trebuie sa-i multumesc ptr o stiuca de 9 kg prinsa sambata asta , inca traieste cumatra , am eliberat-o (asa era regula baltii sa nu ne mintim ,ce trofeu iesea din capul ei mama mama ....dar nu-mi pare rau , ba chiar bine).
Re:
Salut. Daca esti interesat de linguri TV ( Viorel Teleianu ) suna-l personal. Nu a mai facut linguri de vreo 7 ani ci doar ocazional pentru prieteni foarte apropiati. Incearca, poate ai noroc.RYOBI scrie:deci nu mai sunt linguri!pacat
Viorel Teleianu - 0744 569 669
Re: cumpar linguri tv lure (teleianu)
Ms dar am rezolvat nu am Telianu dar am alte modele.