Astea e de vanzare sefu???georcaef scrie:
cumpar linguri tv lure (teleianu)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Coooorect!!!georcaef scrie:astea le-am cumparat recent dintr-un magazin din cj.
un stiucar nu-si vinde lingurile, nu sefu ???![]()
caut in continuare![]()
Dar da si tu contactul de la magazin sa luam si noi.
Merci
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
- wilddanube
- veteran
omul face cele mai prinzatoare linguri de la noi dupa parerea mea defapt facea nu mai face demult bate fara drept de apel orice lingura autohtona pe orice fel de apa am prins pastrav pe nenumarate lacuri cind nu se prindea la nimic la absolut nici o lingura facuta la noi si stiti la ce linguri ma refer nu dau nume stiuca nu mai zic omu este un stiucar desavirsit lingurile si le-a facut prima data pentru sufletul lui este maniac pt detaliu si foarte tipicar asa a ajuns sa faca si pt prieteni oricum ce sa zic cumparati cu toata increderea daca gasiti linguri tv lure bat demential au o bataie deosebita credeti-ma numai bine la toata lumea si scuzati stilul de scris fara punct virgula etc ciao!
http://picasaweb.google.com/10093606688 ... JQ43EfR69g#
Lingurile astea au 25-30 de ani. Prima din dreapta nu e facuta de Vivi, e facuta de un amic de-al lui dupa matrita lui Vivi.
Celelalte doua sunt facute de el. Nu mai face linguri, nu mai sperati degeaba, a vorbit tata cu el acum ceva timp....
Lingurile astea au 25-30 de ani. Prima din dreapta nu e facuta de Vivi, e facuta de un amic de-al lui dupa matrita lui Vivi.
Celelalte doua sunt facute de el. Nu mai face linguri, nu mai sperati degeaba, a vorbit tata cu el acum ceva timp....