numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Cristian M
- junior

Asa cum am spus si in titlu, caut o lanseta,exclusiv pentru salau. Intentionez sa pescuiesc pe lacuri. Sunt novice in ale jigging-ului si nu ma aventurez pe rauri , deocamdata. Ideea este ca nici nu ma prea pricep in a alege o lanseta buna. Multa lume imi recomanda top of the line, de la Daiwa. Adica Steez..
Personal consider ca este putin prea devreme pentru mine sa imi iau o asemenea lanseta. Ideea era,ca doresc sa fac un compromis, pret calitate. Pescuiesc cu jigg-uri de max 10 gr pentru moment si mai mult de pe mal ,decat din barca.
Astept sugestii si oferte.. Nu vreau lanseta mai mare de 2.30. Bugetul este sub Daiwa Steez
Mesaje private va rog.
There's enough religion in the world to make men hate each other, but not enough to make them love.
-
Ghenadie
- veteran

e vb de jig-ul de 10 gr sau impreuna cu plasticul, ala are si el greutate considerabila in unele cazuri.
nu zic nimic de Steez

da am unu de vanzare

-
Cristian M
- junior

Ghenadie scrie:e vb de jig-ul de 10 gr sau impreuna cu plasticul, ala are si el greutate considerabila in unele cazuri.
nu zic nimic de Steez

da am unu de vanzare

Jig de pana in 10 gr.. De ce vinzi Steez-ul si cu cat ?

There's enough religion in the world to make men hate each other, but not enough to make them love.
-
nila
- senior

td mode 07 2.10m ,ti-o recomand cu caldura
-
Cristian M
- junior

nila scrie:td mode 07 2.10m ,ti-o recomand cu caldura
Se preteaza la o mulineta Shimano Exage 1000RCDH si monofilamnet ?
-
nila
- senior

se preteaza, desi la salau ti-as recomanda textil.am folosit o shimano catana de 1000 .in prezent am o caldia 2000x , mare diferenta nu e intre ele..
-
Cristian M
- junior

nila scrie:se preteaza, desi la salau ti-as recomanda textil.am folosit o shimano catana de 1000 .in prezent am o caldia 2000x , mare diferenta nu e intre ele..
Cu textil mi-a facut o mie de peruci.. Am aruncat jumatate de rola de fir foarte bun si foarte scump. Mulineta aceasta este EXCLUSIV pentru mono.. Parerea mea si nu numai. O sa iau alta de 2000, 2500. Pt textil.
Mi se pare potrivita lanseta, sugerata de tine. Google sa vad cine si unde o are !!
Ms
-
Cristian M
- junior

Cristian M scrie:Asa cum am spus si in titlu, caut o lanseta,exclusiv pentru salau. Intentionez sa pescuiesc pe lacuri. Sunt novice in ale jigging-ului si nu ma aventurez pe rauri , deocamdata. Ideea este ca nici nu ma prea pricep in a alege o lanseta buna. Multa lume imi recomanda top of the line, de la Daiwa. Adica Steez..
Personal consider ca este putin prea devreme pentru mine sa imi iau o asemenea lanseta. Ideea era,ca doresc sa fac un compromis, pret calitate. Pescuiesc cu jigg-uri de max 10 gr pentru moment si mai mult de pe mal ,decat din barca.
Astept sugestii si oferte.. Nu vreau lanseta mai mare de 2.30. Bugetul este sub Daiwa Steez
Mesaje private va rog.
Vad ca nu se prea inghesuie lumea... Revin asupra postarii dupa ore si ore de citit pe forum ,despre lansete fast, extra fast, medium...etc..
Personal vreau o lanseta SENZITIVA. Pana in 2.20 Am reactiile oarecum ne-antrenate la salau si e nevoie sa simt pana si vibratiile cozii.
Inca o data, astept sugestii.
Multumiri anticipate...
-
RADU35
- junior

ti-am trimis n mp cu o lanseta
si un nr de telf sa ma suni sau triite nr tu ca te sun eu