ai uitat ,,oala'' pe foc ?AxA scrie:
PS la metoda cu bricheta am avut surpriza sa se "umfle" fibra langa inel si sa crape.
Cumpar lanseta Germina din 2 bucati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
e f bun poxipol, intra in ata de matisat si devine "ciment" apoi eu mai dau si cu niste spray negru si lac peste 
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- faurstelianlucian
- utilizator constant

-
adrian frunza
- veteran

- johnnybravo
- Moderator

Iti respect opinia dar consider ca este un pret corect, acum 3 ani am cumparat un Cibin (fratele mai mic al Egretei) cu 100.000.adrian frunza scrie:salut johnny.la scorul pe care il oferi mai bine astept 30 de ani si le vand ca antichităti.nu mai pescuiesc cu ele de 17 ani dar am amintiri nepieritoare.
la scorul care il oferi nu iti ofer decat fibra de frasin.fara inele ....numai blank.
Pe vremea lu ceasca cand am ratat la mustata cum se zice achizitionarea unei Germina, am dat 100 lei pe o Egreta, iar o Germina se vanduse la persoana din fata cu 125 lei.
Acum 2 ani am cumparat o lanseta de fibra plina Global Sea cu ~300.000, iar aceeasi lanseta acum se gaseste la 350.000 in TM.
Deci 250.000 pe o Germina veche de 20 de ani eu zic ca este un pret ok
Gresit!!johnnybravo scrie:nu rade ca eu plang dupa lanseta mea Egreta de 20+ de ani (prima de altfel), m-am pus zilele astea sa ii schimb inelele si nah am ajuns la cel din varf si am facut greseala sa pun prea mult super glue si mi s-a lipit inainte sa il aliniez cu celelalte asa ca am fost nevoit sa scurtez batul cu cca 10cm
si era cadou de la taica-meu....
Cu o bricheta rezolvai imediat pproblema....incalzit putin inelul , iesea singur(incearca si ai sa vezi)
- johnnybravo
- Moderator