Cumpar inele lanseta cast

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
feugen
veteran
veteran

Cumpar inele lanseta cast

Mesaj de feugen » 22 Apr 2012, 11:58

Cum am scris si in titlu, doresc sa cumpar un set de inele fara pretentii de firma. Principalele caracteristici sunt:
- inelul de varf sa poata fi montat pe un diametru de 3mm (asta-i diametrul varfului lansetei)
- inelul de varf sa aiba un diametru al pastilei de 8-10mm
- urmatoarele inele sa aiba diametrul pastilei crescator pana pe la 25-30mm. Numarul lor as dori sa fie de vreo 8-10 bucati

Cred ca nu mai este nevoie sa mentionez ca aceste inele vor fi montate pe un "par" destinat pescuitului greu la stationar din barca.
Daca are cineva asa ceva si vrea sa renunte la ele, il rog sa-mi trimita poze pe privat sau e-mail. :respekt:
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Re: Cumpar inele lanseta cast

Mesaj de feugen » 22 Apr 2012, 13:39

Poate v-ati speriat de "inele de cast" :lol:. Orice inele, de forta (cu prindere in 2 parti), cu caracteristicile din prima postare... :lol: Ma doare in bascheti daca-s SIC, ceramice sau plastic China. Vreau sa-mi "tunez" o lanseta tip "Cibin" sau "Germina" (draq stie de care o fi) cu care sa scot somni over 30kg. Pozele cu eliberarea... "in the viitor (in lb. engelza nu mi-a permis forumul)" daca va fi sa fie :lol: Multiplicatorul folsit este cel primit CADOU de la Mircea (florin 1048). :bere:
P.S. Lanseta are 2,20m
Bucuresti

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 22 Apr 2012, 17:06

feugen scrie:Poate v-ati speriat de "inele de cast" :lol:. Orice inele, de forta (cu prindere in 2 parti), cu caracteristicile din prima postare... :lol: Ma doare in bascheti daca-s SIC, ceramice sau plastic China. Vreau sa-mi "tunez" o lanseta tip "Cibin" sau "Germina" (draq stie de care o fi) cu care sa scot somni over 30kg. Pozele cu eliberarea... "in the viitor (in lb. engelza nu mi-a permis forumul)" daca va fi sa fie :lol: Multiplicatorul folsit este cel primit CADOU de la Mircea (florin 1048). :bere:
P.S. Lanseta are 2,20m
Cand ai fost la mine nu ai zis nimic de inele, ca te rezolvam rapid. Oricum,iti pregatesc un set si daca vrei ti le si montez.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 22 Apr 2012, 18:46

Mircea, te rog sa-mi trimiti niste poze prin e-mail. In acel e-mail te rog sa-mi spui dimensiunile pastilelor, precum si pretul fara manopera de montaj.

fetes_eugen yahooooooo punct com
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 23 Apr 2012, 09:28

Am rezolvat. Se poate inchide anuntul. Multumesc pentru gazduire.
Bucuresti

Închis