Cumpar husa rigida pt lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar husa rigida pt lanseta
Cumpar husa rigida tip tub pt o lanseta de 2.10 m din doua bucati.
Adica m-ar interesa ca tubul sa aiba 1.25m - 1.30 m si in diametru cam 75cm . Ca idee am incercat un tub husa de la baracuda de 65cm in diametru si nu mi-a incaput inelul mare de la lanseta.
Adica m-ar interesa ca tubul sa aiba 1.25m - 1.30 m si in diametru cam 75cm . Ca idee am incercat un tub husa de la baracuda de 65cm in diametru si nu mi-a incaput inelul mare de la lanseta.
Re: Cumpar husa rigida pt lanseta
65 cm sau mm ?Biban scrie:de 65cm in diametru si nu mi-a incaput inelul mare de la lanseta.

poti sa incerci solutia teava PVC cu capace
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
DIY Power
.
@ Colaps: eu tuburile de carton le-am invelit insistent in scoci.
Am scapat pana acum in apa si nu am patit nik
.
Cartoanele au avantajulca is mult mai usoare fata de pvc ... asta pt psihopatii care taraie 2 bete dupa ei pe balta, legate de rucsac

@ Colaps: eu tuburile de carton le-am invelit insistent in scoci.
Am scapat pana acum in apa si nu am patit nik

Cartoanele au avantajulca is mult mai usoare fata de pvc ... asta pt psihopatii care taraie 2 bete dupa ei pe balta, legate de rucsac

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
il trag si eu in scoci cand apuc . bine ca mi-ai zis.
@sorin azi il cantaresc si eu pe ala mare sa vad cate grame are .
arata bine bazooka aia facut din pvc , tre` sa recunosc.
cum va faceti husa in care bagati tubu ? am eu pe cineva croitor da` noah parca totusi mi-as face-o eu ca stiu mai bine cam cum vreau sa arate.
am ceva foie ca si prelata da` e mai subtire si clar e 100% impermeabila. oare as putea face ceva cu aia ? culoarea e oleaca turbata ... un albastru intens, da` in rest ar merge zik eu .
@sorin azi il cantaresc si eu pe ala mare sa vad cate grame are .
arata bine bazooka aia facut din pvc , tre` sa recunosc.
cum va faceti husa in care bagati tubu ? am eu pe cineva croitor da` noah parca totusi mi-as face-o eu ca stiu mai bine cam cum vreau sa arate.
am ceva foie ca si prelata da` e mai subtire si clar e 100% impermeabila. oare as putea face ceva cu aia ? culoarea e oleaca turbata ... un albastru intens, da` in rest ar merge zik eu .
70mm, am gresit cand am scris cm.
Lanseta e un procyon si nu incape in tubul de la barcuda de 65mm. ]Plus ca o doresc cu maner si bretea pt umar, captusita pe dinauntru...aia de ma baracuda era misto si ieftina la 25 de lei, dar nu incape tui gura masii!
Oricum sfaturile voastre sunt foarte utile, daca nu gasesc, o sa-mi fac singur un tub cu toate ca sunt cam comod.
Mersi.
Lanseta e un procyon si nu incape in tubul de la barcuda de 65mm. ]Plus ca o doresc cu maner si bretea pt umar, captusita pe dinauntru...aia de ma baracuda era misto si ieftina la 25 de lei, dar nu incape tui gura masii!
Oricum sfaturile voastre sunt foarte utile, daca nu gasesc, o sa-mi fac singur un tub cu toate ca sunt cam comod.

Mersi.
-
- veteran