Cumpar Dorado Invader
Moderatori: tudor, Adelin, johnnybravo, tito, Moderatori
Cumpar Dorado Invader
Cum spune titlu caut sa cumpar mai multe voblere Dorado Invader 7 cm, ma intereseaza doar varianta sinking si culoarea GRS
Multumesc
Multumesc
- Fişiere ataşate
-
- Screenshot_20230601-103155_Samsung Internet.jpg (33 KiB) Vizualizat de 292 ori
Re: Cumpar Dorado Invader
Inca caut, multumesc
merge la somn,nu? 

Nu merge la nimic, imi place forma si vreau sa-mi fac niste brelocuri din ele...)
Valabil, poate are cineva ma intereseaza doar varianta din anunt, multumesc
Valabil, poate are cineva ma intereseaza doar varianta din anunt, multumesc
un raspuns inteligent
spor la cautat!

spor la cautat!

Eu zic sa-ti vezi de treaba ta nu sa paratizezi anunturile celorlalti.
On topic. Da am prins si somn cu ele pe langa celelalte specii.
Sunt intersesat doar de modelul din anunt, multumesc
On topic. Da am prins si somn cu ele pe langa celelalte specii.
Sunt intersesat doar de modelul din anunt, multumesc
si eu zic la fel
eu ti-am adresat o intrebare la care ai raspuns in batjocura
asa ca nu incerca sa pari ceea ce nu esti
mult succes la pescuit

eu ti-am adresat o intrebare la care ai raspuns in batjocura
asa ca nu incerca sa pari ceea ce nu esti
mult succes la pescuit

Am raspuns cum am raspuns, daca te uiti la caractersticiile voblerului vezi ca e silent adica merge la speciile mai suspicioase cum e avatul, mreana, salaul dar intra accidental si somn.
Ce nu imi place la tine e ca esti offtopic, te bagi peste tot chiar daca nu esti interesat sa cumperi / vinzi ceva.
Cu asta am spus tot, succes in viata si in pescuit dar evita-mi te rog anunturiile.
Spor in toate
Ce nu imi place la tine e ca esti offtopic, te bagi peste tot chiar daca nu esti interesat sa cumperi / vinzi ceva.
Cu asta am spus tot, succes in viata si in pescuit dar evita-mi te rog anunturiile.
Spor in toate
doar atat iti mai spun:este un site public,topicul deschis de tine permite intrebari si raspunsuri(daca vrei sa le emiti,la obiect si-n limita bunului simt).
daca vrei doar privat specifica in anunt.
pe langa asta daca vrei sa vinzi ceva este normal sa ti se adreseze intrebari despre ceea ce vinzi
daca acest lucru te deranjeaza exista ....
numai bine
daca vrei doar privat specifica in anunt.
pe langa asta daca vrei sa vinzi ceva este normal sa ti se adreseze intrebari despre ceea ce vinzi
daca acest lucru te deranjeaza exista ....
numai bine
@adrian99
omul are dreptate,te bagi peste tot si poluezi /parazitezi topicuri care nu te intereseaza ,iti dai doar cu parerea si pui emoticoane aiurea.
omul are dreptate,te bagi peste tot si poluezi /parazitezi topicuri care nu te intereseaza ,iti dai doar cu parerea si pui emoticoane aiurea.