cumpar clonc sau caut un pescar posesor de clonc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
cumpar clonc sau caut un pescar posesor de clonc
Am un iaz 35*40m. Acum 2 ani am prins un somn de 14kg la plasa. Cred ca s-a inmultit in exces si as vrea sa scot exemplarele mari. Locuiesc in localitatea Ghidigeni judetul Galati si as fi bucuros daca cineva posesor de clonc (sau alte scule specifice) s-ar oferi sa ma ajute. Adancimea apei in iaz este de aproximativ 2,5m. Multumesc . Daca se ofera cineva nr. meu de tel este 0720537218 sau 0236868281 

pai...invita-ne la o partida de pescuit somn si te rezolvam 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator nou
eu glumeam....dar cu siguranta sunt coforumisti care se afla mai aproape de tine si vor o partida de pescuit la somn.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Uite ca s-a stricat vremea ... altfel la sfirsitul saptaminii asteia eram la Ghidigeni.
Pacat ca n-ai facut oferta inainte de inceputul lunii octombrie, sa putem prinde maximul de hranire al pestilor si citeva zile bune de pescuit.
La dimensiunea asta a iazului se poate prinde foarte bine la lanseta (cu pestisor in larg sau cu broscuta noaptea linga mal), plus ca pescuitul cu lanseta e mai selectiv decit plasa sau curentul electric si nu risti sa afectezi prea mult ceilalti pesti din balta.
Daca se mai indreapta vremea mi-ar place sa incerc ... dar cel mai mult mi-ar place o astfel de oferta prin luna mai (din motiv de prohibitie, din motiv de vreme buna si pentru ca si pestele se hraneste destul de bine in acea perioada).

Pacat ca n-ai facut oferta inainte de inceputul lunii octombrie, sa putem prinde maximul de hranire al pestilor si citeva zile bune de pescuit.
La dimensiunea asta a iazului se poate prinde foarte bine la lanseta (cu pestisor in larg sau cu broscuta noaptea linga mal), plus ca pescuitul cu lanseta e mai selectiv decit plasa sau curentul electric si nu risti sa afectezi prea mult ceilalti pesti din balta.
Daca se mai indreapta vremea mi-ar place sa incerc ... dar cel mai mult mi-ar place o astfel de oferta prin luna mai (din motiv de prohibitie, din motiv de vreme buna si pentru ca si pestele se hraneste destul de bine in acea perioada).